Hip: zeemeerminstaartdeken

Wil je er deze winter hip en warmpjes bij zitten? Dan is het hoog tijd voor een kleurrijk dekentje in de vorm van een zeemeerminstaart. Deze dekens zijn al een tijdje geliefd bij vele kids én jonge vrouwen. Je kunt ze kopen of wanneer je creatief aangelegd bent, zelf haken. Superleuk. Op Instagram kun je veel voorbeelden vinden en inspiratie opdoen.

Foto: afkomstig van Instagram

Lees ook:Kim Kardashian weer blond?
Lees ook:Voel je JLo in je fitgirl pantalon
Lees ook:Xess Xava, Bobby Jo, Jonah of Noah? Welke BN-er baby is het knapst?
Lees ook:Olympische sporters showen perfect gestylde nagels, so awesome!
Lees ook:Anouk geeft zich bloot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>