Deze dorstlessers zijn lief voor je huid

Woensdag 21 juni 2017 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Wereld Yogadag en worden er wereldwijd vele yogaevents georganiseerd. Tijdens deze dag wordt de helende en vitaliserende werking van deze mediterende sport geëerd. In de lijn van deze dag attenderen we je op een aantal vitaliserende producten die beloven je huid jeugdiger en frisser te maken. Doe er je voordeel mee

Power C + Eye Contour 
Een antioxidant is in staat schadelijke vrije radicalen te neutraliseren zodat er geen oxidatie ontstaat. Oxidatie beschadigt de celmembranen en het DNA en beschadigt de collageen-en elastinevezels. De POWER C+ lijn van SKEYNDOR is rijk aan vitamine C dat zeer waardevol is voor onze huid. Het ondersteunt de huidbarrière, reduceert hyperpigmentatie en is een belangrijke cofactor bij de vorming van collageen. De huid krijgt een stralende teint en de huidverliest haar doffe en vale sluier.

Door de krachtige anti-oxidanten wordt de oogcontour verhelderden vochtophopingen onder de ogen verminderd. Draineert en verzacht de ondiepe rimpels.Actieve bestanddelen:1,5% vitamine C derivaat: concentratie van vitamine C voor een intensieve werking.1,5% granaatappel extract: versterkt de werking van vitamine C, werkt goed tegen fotoveroudering en is ontstekingremmend.

Gebruik: Aanbrengen op een gereinigde huid van deoogcontour. Kan zowel in de ochtend als in deavond worden toegepast. Kleine hoeveelheid crème rond de oogcontour aanbrengen en inmasseren. Dit is gelijk een goede basis voor make-up.

 

Adviesverkoopprijs: € 37,95 - www.carecosmetics.nl

Vitality by M 

Voor uitstraling, vitaliteit en energie
Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de actieve en jonge consument. De producten zijn rijk aan vitamine C en Goji besextract om de huid energie, uitstraling, frisheid en helderheid te geven. Een goed gevoel garandeert een perfecte dag! Actieve bestanddelen:
Vitamine C : helpt tegen de effecten van vrij radicalen op de cellen. Hierdoor worden de huidlagen ontgift en is de huid stralend. Bij dagelijks gebruik van deze producten wordt de huid hersteld en verbeterd. Goji bessen : staan ook bekend als superfruit en zijn rijk aan vitamine C en D. De kleine eetbare besjes uit de Himalaya verbeteren de circulatie en bestrijden ontstekingen.
Miscellar water 3 in 1 

De ideale make-up verwijderaar voor de vrouw die weinig tijd heeft De formule van Miscellar water sluit oneffenheden zoals talg, make-up en sporen van vervuiling, in en zorgt voor een schone huid. Perfect om het gelaat, de ogen en de lippen te reinigen. Hoeft niet afgespoeld te worden. Oogheelkundig en dermatologisch getest.

Gebruik:Kan ’s morgens en ’s avonds gebruikt worden. Praktische verpakking met dispenser. Open de dop en druk voor de ideale hoeveelheid producten.Resultaat:Het gelaat, de ogen en de lippen zijn perfect gereinigd en de huid is verfrist en schoon.

Dit zeggen de consumenten:
De huid is helderder en verfrist: 90%*
De huid ziet er levendig uit: 75%*
*zelfevaluatie door 20 vrouwen tussen de 20 en 40 jaar gedurende 3 weken

Adviesverkoopprijs: € 20,00 - www.carecosmetics.nl

Thermal Tonic pH balance

Thermal Tonic combineert op onvergelijkbare wijze het synergetisch effect van 4 actieve ingrediënten  (allantoïne, panthenol, bisabolol en aloë), dat een balancerend en kalmerend effect op de huid  heeft.  Dankzij de hoge concentratie waardevolle mineralen (bijvoorbeeld: magnesium, potassium en calcium) wordt de huid additioneel van extra mineralen voorzien. Dat doet ieder huidtype goed, zodat de natuurlijk balans gerevitaliseerd wordt. Dit effect is zeer belangrijk voor de huid die neigt naar hyperkeratose en droogtegevoelige huid.

Actieve werkstoffen: Thermaal water, allantoïne, panthenol, bisabolol, aloë barbadensis gel
Vrij van: parabenen, paraffine, kleurstoffen en allergene parfums
Werking: Thermal Tonic conditioneert de huid na het reinigen en stabiliseert de pHwaarde van de huid.

Toepassing:Breng ’s ochtends en ’s avonds ruimschoots op het gezicht,de hals en dedécolletéaan met een wattenschijfje na het reinigen.

Eigenschappen:
* Therapeutisch thermaal water
* Heeft en balancerend effect en geeft waardevolle mineralen aan de huid
* Bevat geen parabenen en alcohol; niet geparfumeerd.
* Harmoniseert huidfuncties

Voordelen:
* Laat een plezierig fris gevoel achter
* Houdt de huid gezond
* Zelfs geschikt voor de gevoelige huid
* Huid is perfect voorbereid op de opvolgende dag- of nachtverzorging

Adviesprijs - € 23,50 - www.carecosmetics.nl

 

 

Lees ook:Power vitamine Cocktail voor je huid
Lees ook:Noodcrème!
Lees ook:Carmen denkt met je haren mee
Lees ook:Omdat je van ‘haar’ houdt
Lees ook:Dermalogica kiest het Aziatische pad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>