Gezonde muffins met blauwe bessen en noten

We zijn allemaal in de ban van gezond eten. Het leuke is dat je ook heel gemakkelijk gezond en gevarieerd kunt eten. Op Instagram wemelt het van de gezonde recepten. Je hoeft maar op #foodie #healthyliving of #fitgirl te drukken en er komen allerlei heerlijkheden voorbij. Het leuke is om aan deze recepten weer je eigen touch te geven. Hierbij het recept van onze nieuwe verslaving ‘muffins van havermout met blauwe bessen en noten’, een aanrader!

Benodigdheden voor 10 heerlijke muffins:

2 eieren

1 banaan

100 ml amandel melk

2 tl bakpoeder

125 gr havermout

Handvol blauwe bessen

1 tl kaneel

Snuf zout

1 lepel gesmolten kokosvet

Materialen: muffinvormpjes en een blender

Bereiding:  Oven op 170 graden voorverwarmen. Mix alle ingrediënten behalve de blauwe bessen en noten. Voeg de bessen op het laatst toe. Verdeel het beslag over de vormpjes. Garneer met hazelnoten en amandelen. Bak ze in 30 minuutjes. Ze zijn gaar als een saté-prikker er schoon en droog uitkomt.

Geniet ervan!

Lees ook:Eet je mooi & fit met ‘Walgrabla’
Lees ook:Knutsel je eigen badbruisballen
Lees ook:Aardbeien beschermen je tegen welvaartsziekten
Lees ook:Diëten zoals de sterren
Lees ook:Grapefruits voor een killerbody

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>