Mooie nieuwe borsten en je wordt thuisgebracht

Veel vrouwen zijn niet (meer) tevreden over hun borsten. Gelukkig kun je daar tegenwoordig iets aan  laten doen en dat hoeft helemaal niet meer de hoofdprijs te kosten, want bij FACELand Rotterdam of FACELand Utrecht kun je een borstvergroting laten uitvoeren vanaf €2.390,-.

Dat is werkelijk een zeer gunstige prijs voor een dergelijke ingreep. Voor 150,-  kunnen ze je bovendien op de dag van de operatie thuis ophalen en ook weer terugbrengen.

Nee wij van beauty.blog krijgen geen korting daar, maar de service an sich mag wat ons betreft best wat bekendheid krijgen want het is op zijn minst uniek te noemen.

De borstvergrotingen worden uitgevoerd door Dr. Roel Fresow dat is hun mannelijke plastisch chirurg. Deze chirurg is niet de minste, want hij werd eerder al genomineerd voor de titel ‘Mednet Toparts’?. In 2014 heeft hij zijn ziekenhuispraktijken overgedragen en is zich met name gaan richten op de iesthetische chirurgie. Met bijzondere aandacht voor borst corrigerende operaties!

Meer info: http://faceland.nl/

Foto: Instagram

Lees ook:Pls.chirurg Leo Peter van der Weij opent kliniek in Belgie
Lees ook:Is Sabia het ‘Domste Bontje’ van 2013
Lees ook:Reka Urban is Miss Plastic Fantastic 2009
Lees ook:Toekomstmuziek: opereren zonder littekens
Lees ook:Whitney wilde een facelift, maar kreeg hem niet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>