Oprah Winfrey promoot Weight Watchers

Oprah Winfrey is het nieuwe gezicht van Weight Watchers. In een commercial legt ze uit waarom ze het nieuwe gezicht van het dieetprogramma is geworden.Twee maanden geleden werd bekend dat Oprah 10 procent van Weight Watchers-aandelen heeft gekocht. Ze heeft het Weight Watchers-dieet zelf ook gevolgd. Ze begon er in augustus mee en in oktober was ze al bijna zeven kilo afgevallen. Best een prestatie!

“In iedere vrouw met overgewicht zit een vrouw die ze ook kan zijn”, zegt Winfrey in de reclame. “Vaak herken je jezelf niet eens als je in de spiegel kijkt, omdat je jezelf bent kwijtgeraakt, begraven in je overtollige gewicht.”

Lees ook:Oprah’s favoriete moisturizer
Lees ook:Oprah Winfrey maakt je merk sterker
Lees ook:Willeke Alberti is weer ‘n slanke den
Lees ook:Ophrah Winfrey’s favoriet
Lees ook:Het beauty geheim van Oprah Winfrey, JLo en Kate Hudson…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>