Super sexy in cupmaat M

Niet elke Nederlandse vrouw heeft het figuur van Doutzen Kroes. En weet je… dat is volkomen normaal! De gemiddelde vrouw in ons land heeft een grote cupmaat en maatje 40/42/44 of iets groter. We praten hier over gemiddeld. Natuurlijk zijn er uitzonderingen met maatje XS of iets er tussen in.

De fijne website grote-cupmaten.nl vervult de vraag naar lingerie in wat grotere maten.

Op 15 oktober vond in Rijswijk een bijzondere fotosessie plaats, georganiseerd door grote cupmaten.nl Nu niet met professionele lingeriemodellen, maar met gewone vrouwen en klanten. Het doel van de shoot is het afstemmen van de modellen de gelijknamige website met de realiteit.

De cijfers

Voor de shoot in 2016 hebben 160 vrouwen zich ingeschreven (een toename van 300% versus de shoot uit 2014) en hieruit is een groep van 18 vrouwen geselecteerd door de fotograaf en dames uit de winkels op een zo goed mogelijk match met de realiteit. Van deze groep vallen er altijd een aantal af (te spannend, ziek, vakantie etc) en dit jaar zijn we met de totaal 12 overgebleven dames gaan shooten, waarbij met cupmaat D tot i en omvang 70 tot 90 alle vormen/maten goed vertegenwoordigd waren.

In lingerie op internet

De dames mochten na de shoot zelf een selectie maken van de mooiste foto’s. Die worden gepubliceerd op de website van het lingeriemerk. Er kan worden gestemd wie men als model wil zien. De winnaressen zullen dan ook de vaste lingeriemodellen van de webwinkel worden.

Voor sommige deelneemsters is het idee om in lingerie op internet te staan, toch wel even slikken. Een enkeling geeft aan niet zeker te weten of ze de foto’s op social media zal delen. “Maar aan de andere kant, op het strand heb ik ook gewoon een bikini aan. Dan kan ook iedereen me zien. En het is mooie lingerie, dus het is niet plat of zo.”

Verkeerde en grotere maten

80% van de deelneemsters droeg de verkeerde maat BH. Extreme voorbeelden als 4 cupmaten verschil kwamen voor, maar over het algemeen zaten de vrouwen er met 1 of 2 cupmaten naast. Herkenbaar, want ook in winkels komt het voor dat 70% van de vrouwen die voor het eerst lingerie komen shoppen een verkeerde maat blijkten te dragen.

Cupmaat M

Over de laatste vijf jaar blijkt de gemiddelde omvang bij vrouwen en ook de cupmaat te zijn toegenomen.  Ook de “extremere maten” zoals BH’s in cupmaat M en O worden steeds vaker besteld. Dit lijkt te stroken met andere internationale onderzoeken.

Proces van de shoot

Vanaf heden verschijnt er iedere dag een foto van een deelneemster online en dit gaat door tot 2 november. Bij iedere foto staat een link naar een individueel interview, welke hier te lezen zijn:

http://www.grote-cupmaten.nl/info/trots-op-vol-2016-grote-cupmaten-fotoshoot/

Tot 4 november blijft de poll openstaan en de week erna worden de cijfers en de winnaressen bekend gemaakt

Achtergrond GroteCupmaten.nl

Grote Cupmaten is een webshop met meer dan 100 jaar ervaring in de lingeriebranche en met recht dé online specialist in lingerie en badmode vanaf cupmaat D. Al sinds de start in 2009 geeft GroteCupmaten.nl vrouwen met een grote cupmaat toegang tot leuke, passende lingerie en badmode.

Het assortiment bestaat uit merken die zich hebben gespecialiseerd in het ontwerpen van lingerie in grote cupmaten.

GroteCupmaten.nl is een samenwerking tussen Van der Linde lingerie en eCommerce bedrijf Playfull. Van der Linde lingerie heeft ruim honderd jaar ervaring in de lingeriebranche. Playfull is al meer dan acht jaar actief in lingerie en eCommerce.

 

Lees ook:‘Cup E Explosie’ In Nederland
Lees ook:70% van de vrouwen draagt verkeerde behamaat
Lees ook:Big is beautiful…
Lees ook:Laat je cupmaat groeien
Lees ook:Zwarte lingerie staat op nr. 1 en de Oma onderbroek is een NO-GO!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>