Zwarte lingerie staat op nr. 1 en de Oma onderbroek is een NO-GO!

mooi

Het is bijna Valentijn. Wat hoop jij te krijgen? Lingerie?

In praktijk blijkt lingerie geen populair cadeau: 70% geeft aan nog nooit lingerie van hun partner gekregen te hebben. Zo nu en dan willen vrouwen best eens flink uitpakken en zijn ze niet bang om lingerie te gebruiken om hun partner sensueel te verleiden. 70% van de vrouwen geeft aan wel eens lingerie gekocht of gedragen te hebben, puur en alleen om de partner te verleiden. Het is wel aan de vrouw zelf om dit setje in huis te halen. Dat blijkt uit onderzoek van Fashionchick.nl onder ruim 2200 vrouwen.

Opvallend genoeg trekken vrouwen zich maar weinig aan van wat hun partner van de lingerie vindt Veel belangrijker is dat zij zich mooi of sexy voelen in lingerie, hun borsten zo mooi mogelijk tot hun recht komen en het praktische gedeelte; de beha moet voldoende steun geven. Wanneer de partner wel voorop staat, valt de keuze op sexy lingerie met veel kant (40%). Een kwart denkt dat het allemaal nog wel wat spannender mag en verwacht haar partner te kunnen verrassen met jarretels, kousen, body’s en meer van dat. Verrassend weinig vrouwen (3%) denkt dat hun partner blij wordt van een push-up beha.

Mix en match
De Nederlandse vrouw houdt van gemak. 47% van de vrouwen draagt bijvoorbeeld alleen een setje (bijpassende beha en broekje) als het schoon is. En dat is de lingerie lang niet altijd. Het gerucht gaat dat vrouwen niet zo secuur zijn in het wassen van hun beha, maar dat lijkt minder dramatisch. 52% van de vrouwen zegt wekelijks de beha in het sop te gooien. 20% van de vrouwen doet dit slechts in één keer in de maand.

Zwarte lingerie
Grote favoriet onder de beha’s is de voorgevormde beha (51%) en de push-up beha (32%). De strapless beha is bij slechts 0,3% van de vrouwen favoriet en wordt alleen uit de kast getrokken uit praktische overwegingen. De string (51%) en hipster (30%) zijn graag gedragen broekjes. Zwarte lingerie is het meest populair (68%). De tweede plek is, verrassend genoeg, voor rode lingerie (11%). Nude of huidskleurige lingerie laat men liever in de kast liggen, slechts 1% draagt dit graag.

Oma onderbroek
Wat betreft lingerie no-go’s zijn de vrouwen redelijk eensgezind. Zogenaamde oma onderbroeken en plastic lingeriebandjes kunnen écht niet. De meeste vrouwen staan wel verrassend positief tegenover het dragen van corrigerend ondergoed. Slechts 2% geeft aan dit nooit te dragen.

Lees ook:Schone beha kan infecties voorkomen
Lees ook:Ontvang slooppremie voor je oude beha’s!
Lees ook:Zijn de billboards met corrigerende lingerie te sexy?
Lees ook:WoW van Daphne
Lees ook:We make-uppen vijf volle jaren gedurende ons leven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>