We make-uppen vijf volle jaren gedurende ons leven

Wij vrouwen make-uppen  gemiddeld vijf jaar van ons leven. Dat blijkt uit een onderzoek van Marie Claire bij 2.500 Nederlandse vrouwen. Ongelofelijk toch! Ik calculeer mezelf er niet bij in, want het is oogpotloodje en mascaraatje en ik ben finito Maar goed er zijn dus genoeg dames die er veel meer tijd voor uittrekken.

Vrouwen geven zichzelf een 6 op 10 wanneer ze niet opgemaakt zijn. Met make-up stijgt dat cijfer tot een verbluffende 8 op 10. Vooral vrouwen met een vriend, die niet samenwonen, maquilleren zich veelvuldig. Getrouwde vrouwen spenderen het minste tijd aan make-up. Twee op de drie vrouwen vinden het erg belangrijk wat hun partner van hun look vindt, maar daar geeft het manvolk maar weinig om. Slechts 44% maakt ooit een opmerking over de make-up van zijn vrouw.

Lees ook:Make-up op doen maakt gelukkig
Lees ook:Eenmaal moeder, meestal 4 kilo zwaarder
Lees ook:450 x ongesteld in je leven !
Lees ook:Op maandag gebruiken we méér make-up
Lees ook:Kijken!! Snooki & JWOWW

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>