Laat je cupmaat groeien

Lingerieketen Hunkemöller heeft gisteren op ludieke wijze haar nieuwe bh; de Maximizer gelanceerd. Met de Maximizer bh kan het decolleté tijdelijk tot wel 2 cupmaten groeien. Het winkelende publiek mocht raden welke van de 6 hippe modellen thuishoort in de categorie ‘fake’ en welke in de categorie ‘real’. Wat is nu Fake en wat is Real? Tussen de Kalverstraat en de Dam in Amsterdam showden 6 prachtige modellen een Fake or Real decolleté. Ga jij voor Fake or Real, bekijk het filmpje hier.

Met een app op de smart Phone werd het mogelijk de QR codes op de shirts te lezen en werd het geheim; fake or real door 6 modellen onthuld. Nieuwsgierige voorbijgangers scanden er op los. Voor degene die geen QR code kunnen lezen showden de modellen live hun fake or real decolleté.

Eén van de modellen die haar secret heeft onthult is actrice en presentatrice, Gaby Blaaser, bekend van o.a. Onderweg naar Morgen, SpanGas en Dancecode.

Enkel dertig procent van de Europese vrouwen draagt een D cup of groter (onderzoekbureau GFK). Veel vrouwen willen dit gevoel ook eens ervaren. Met de Maximizer is dit mogelijk omdat deze bh een onweerstaanbaar decolleté creëert. Vanwege de ultra push up en paddings aan de zij, onder en bovenkant worden de borsten met 2 cupmaten vergroot.

Lees ook:85% van de Nederlandse vrouwen gebruikt make-up
Lees ook:Super sexy in cupmaat M
Lees ook:Hema shockeert: Man draagt push-up bra
Lees ook:Leuk een bikini, maar dan wel in het buitenland…..
Lees ook:Nederlandse man geeft niks om zijn uiterlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>