Fitgirls: dankzij deze shizzle minder spierpijn

Sporten is als je het goed doet heftig, maar wel lekker. Alleen het toetje erna, de spierpijn…. oh that sucks! Gelukkig hebben ze daar anno 2017 ook iets voor bedacht. Biofreeze!

Sportblessures, waarbij spierpijn de meest voorkomende klacht is, vragen om een effectieve behandeling en vooral een snelle verlichting. De producten van Biofreeze op basis van een direct koelende pijnverlichting beloven je snel van je spierpijn af te komen.

Veel van de sportblessures bestaan uit een overbelasting die ontstaat door een onjuiste of te snelle opbouw qua training of een teveel vergen van diverse spiergroepen. Als reactie daarop gaat het lichaam melkzuur opstapelen ofwel ontstaan er kleine microscheurtjes in het onderhuidse bindweefsel. Het resultaat van beide reacties is hoe dan ook het ontstaan van pijnlijk spieren. Biofreeze belooft de pijn snel en vooral langdurig te verlichten.

Alle producten van Biofreeze bestaat uit een formule op basis van de werkzame stoffen menthol en Ilex. Menthol is afkomstig uit de essentiële olie van de muntfamilie, waaronder ook pepermunt en wilde munt vallen. Menthol heeft een vrijwel direct verkoelende werking na het aanbrengen op de huid. Ilex is een extract afkomstig van hulst dat ervoor zorgt dat de andere ingrediënten in de Biofreeze producten beter en sneller gaan werken. Door Biofreeze op de huid aan te brengen ontstaat een intensief verkoelend effect. Hierdoor vermindert de pijn direct en verbetert de doorbloeding in de spieren. Biofreeze kan 3 tot 4 keer per dag worden aangebracht op de pijnlijke gebieden. Reeds binnen enkele minuten neemt de pijn af en dit effect houdt minimaal 3 uur aan.

Enkele voordelen zijn:

Koude therapie: doelgericht, uniek en effectief

Directe verkoeling en langdurige pijnverlichting (minimaal 3 uur)

Werkt bewezen beter dan ijs

Meer dan 15 jaar nummer 1 in Amerika (Bron: Allegeny Study, 2010)

Niet op dieren getest

Geschikt voor jong (v.a. 2 jaar) en oud (m.u.v. de spray; v.a. 12 jaar)

De producten van Biofreeze worden verkocht bij Kruidvat, Trekpleister, Etos, DA, DIO, G&W, Bol.com en apotheken. Voor meer informatie is er de website: www.biofreeze.nl

De lijn van Biofreeze bevat de volgende producten:

1) Biofreeze Tube (€ 12,95/110 ml. en €4,99/30 ml.)

Biofreeze pijnstillende Gel in de tube maakt het mogelijk om deze gel over een groot oppervlak te masseren, over de pijnlijke gebieden. Door de massage ontstaat een extra verbeterde bloedcirculatie. Door deze methode wordt het herstelproces van de spieren aanzienlijk verbeterd. Er is ook een kleinere tube met 30 ml inhoud. Deze is ideaal voor in de (sport)tas of tijdens reizen in de handbagage. Zo heb je Biofreeze altijd bij de hand!

2) Biofreeze Spray (€ 13,95/118 ml.)

Biofreeze Spray is perfect geschikt om de moeilijk te bereiken plekken op het lichaam met Biofreeze te behandelen. Daarnaast hoef je Biofreeze niet op je handen te krijgen, omdat de spray rechtstreeks op de pijnlijke spieren kan worden gericht.

3) Biofreeze Roller (€ 12,95/89 ml.)

De handige Biofreeze Roller geeft je ook de mogelijkheid om het product aan te brengen, zonder dat het op je handen komt. Zoals bij de spray geldt ook voor de roller dat het eenvoudig is lastigere plekken op het lichaam te bereiken. Ook tijdens het werk is de Biofreeze Roller eenvoudig te gebruiken. Naast de werking van Biofreeze zelf, geeft de roller door de masserende werking ook extra ondersteuning aan het herstelproces van de overbelaste spieren.

 

 

Lees ook:Multifunctionele Spray pour tout la familia!
Lees ook:Familycrème: Dr.Hauschka Rozencrème
Lees ook:3,5 miljoen Nederlanders hebben soms aambeien, toch blijft het een taboe
Lees ook:Wijs zonnen dankzij Nivea
Lees ook:Föhn droomvolume in je haren dankzij Blauwe Lotus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>