3,5 miljoen Nederlanders hebben soms aambeien, toch blijft het een taboe

Rondom het probleem van aambeien hangt nog steeds een groot taboe en dat terwijl maar liefst ruim 3,5 miljoen mensen in Nederland er wel eens mee te maken krijgen! Speciaal voor hen zijn er de Aambeienzalf en nieuwe, unieke geïmpregneerde Aambeiendoekjes van Dr. E.J. Swaab. Beide formules zorgen snel voor verzachting, kalmering en verlichting bij pijn en jeuk als gevolg van aambeien. De producten versterken elkaars effectieve eigenschappen, wanneer ze gecombineerd worden gebruikt.

Aambeien en anale kloofjes kunnen veel ongemak veroorzaken zoals jeuk, branderigheid, pijn en vochtverlies. Soms kunnen deze verschijnselen dusdanig hinderlijk zijn, dat het dagelijks leven en zelfs de nachtrust eronder lijdt. Niemand praat er graag over, maar het probleem is meer wijdverspreid dan over het algemeen gedacht wordt. De helft van de Nederlandse populatie tussen de 20 en de 50 jaar heeft wel eens last van aambeien en anale kloofjes. De doeltreffende Aambeien- producten van
Dr. E.J. Swaab zorgen ervoor, dat de dagelijkse stoelgang geen martelgang wordt en dat de ongemakken die gepaard gaan met aambeien direct worden verlicht!

Dr. E.J. Swaab Aambeienzalf, direct verkoelend, pijn- en jeukverlichtend

De samenstelling van de Dr. E. J. Swaab Aambeienzalf overstijgt de bestaande producten op de markt, vanwege de geavanceerde samenstelling en de hoge dosering actieve werkstoffen. De verfijnde tube heeft een praktische canule, waardoor een precieze dosering  wordt vereenvoudigd. Een uitzonderlijk hoog gehalte aan Hamamelis- extract is toegevoegd voor een effectieve behandeling van aambeien en anale kloofjes. De werkstof zinkoxide bevordert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid rondom de anus, waardoor kloofjes sneller helen. Tevens wordt er een laagje gevormd, dat bacteriën weert en dat de huid beschermt tegen invloeden van buitenaf. De toevoeging van een vitaminecomplex zorgt voor voeding en een optimaal herstel van de huid. De direct verkoelende formule van dit medische hulpmiddel is zeer effectief ter verlichting en verzachting van de klachten ten gevolge van aambeien en anale kloofjes, met name in combinatie met de nieuwe en unieke geïmpregneerde Aambeiendoekjes van Dr. E. J. Swaab!

 

NIEUW & UNIEK! Dr. E.J. Swaab geïmpregneerde Aambeiendoekjes

Niets is zo vervelend als na de stoelgang schurend toiletpapier gebruiken, wanneer er sprake is van aambeien of anale kloofjes! Vochtig toiletpapier is dan een oplossing, maar dit voegt niets toe, laat staan dat het klachten verlicht! De nieuwe en unieke, geïmpregneerde Aambeiendoekjes van
Dr. E. J. Swaab, zijn niet alleen heel zacht voor de huid rondom de anus, maar hebben, net als de Aambeienzalf van Dr. E. J. Swaab, een uitzonderlijk hoog percentage werkzame stoffen. De geïmpregneerde Aambeiendoekjes van Dr. E. J. Swaab zijn een medisch hulpmiddel en bevatten een zeer hoog gehalte Hamamelis extract (ter behandeling van de klachten ten gevolge van aambeien en anale kloofjes), menthol (direct verkoelend), een vitaminecomplex (voeding en herstel voor de huid) en een verzachtend extract. Hinderlijke ongemakken bij het hebben van aambeien of anale kloofjes zoals jeuk, irritatie, branderigheid en pijn nemen hierdoor direct af! De verpakking bevat een handig afsluitbaar klepje, dat uitdroging van de Dr. E. J. Swaab geïmpregneerde Aambeiendoekjes voorkomt.

Verkoopprijzen, distributie & meer informatie:             

De producten van Dr. E.J. Swaab worden op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep uit Meppel en wordt verkocht via de drogist en apotheek.

Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.drejswaab.nl of bellen met Remark Pharma via telefoonnummer: 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Consumentenprijzen:

·        Dr. E.J. Swaab Aambeienzalf (medisch hulpmiddel)                                                 € 7,95/tube 25 gram

·        Dr. E.J. Swaab geïmpregneerde Aambeiendoekjes (medisch hulpmiddel)              € 5,95/25 stuks

Lees ook:Multifunctionele Spray pour tout la familia!
Lees ook:Fluweelzachte zoenlippen
Lees ook:EHBO in een tube
Lees ook:Bewusteloos na haar kleuren
Lees ook:Medisch tijdschrift publiceert klachten over permanente makeup

1 Reacties // Reageer

One thought on “3,5 miljoen Nederlanders hebben soms aambeien, toch blijft het een taboe

  1. Caroline

    Jammer dat het nog zo’n taboe is, terwijl er zoveel mensen last van hebben. Hierdoor worden mensen ook niet voldoende voorgelicht. Op deze pagina kun je in ieder geval voldoende lezen over aambeien: http://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/136/Aambeien

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>