Multifunctionele Spray pour tout la familia!

Nestosyl®, ‘dé complete EHBO in een tube’, is een onmisbaar product voor in het medicijnkastje van elk gezin! Goed nieuws dit najaar, want het assortiment breidt uit met de handige Nestosyl® Spray die een bacteriële infectie bij huidbeschadigingen helpt voorkomen, dankzij de unieke gepatenteerde samenstelling.  Deze nieuwe formule is bovendien volledig vrij van parabenen en kan pijnloos, hygiënisch en snel worden aangebracht, zonder dat de beschadigde huid hoeft te worden aangeraakt!

Veel verkrijgbare producten in het segment van Nestosyl® zijn ofwel alleen zuiverend, slechts jeukstillend of claimen alleen wondherstellend “te helpen”. Nestosyl® doet veel meer! Deze enige echte, multifunctionele huidapotheek, herstelt niet alleen een beschadigde huid, maar geeft ook onmiddellijke verlichting en verkoeling bij tal van hinderlijke, veel voorkomende ongemakken zoals jeuk door brandnetels, muggen- of kwallenbeten! Met de nieuwe 360 graden upside down’- sprayformule wordt het aanbrengen van Nestosyl®  vanaf nu nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker!

Directe hulp, zonder te prikken, bij uiteenlopende huidbeschadigingen

Kleine wondjes of schaafplekjes worden met de nieuwe Nestosyl®  Spray zonder te prikken direct verzacht, verkoelt en afgedekt als een soort onzichtbare pleister. De geïrriteerde of beschadigde huid heelt hierdoor voorspoedig. Aanraking van de pijnlijke of geïrriteerde huid wordt bovendien voorkomen dankzij de unieke, 360 graden upside down’- sprayformule!

 Het hele jaar door onmisbaar voor het gehele gezin!

Dankzij de zeer brede toepassing is de unieke en doeltreffende samenstelling van Nestosyl® Spray geschikt bij alle huidirritaties en ongemakken die jeuk en/of pijn veroorzaken. De formule van Nestosyl® Spray is daardoor het gehele jaar multifunctioneel toepasbaar voor het gehele gezin.

Nestosyl® Spray kan worden toegepast voor (pijn)verlichting, verkoeling, verzachting en herstel bij o.a.:

·        Schaaf- en snijwonden

·        Brandwonden

·        Zonnebrand

·        Muggenbeten

·        Kwallenbeten

·        Waterpokken

·        Luieruitslag

·        Oppervlakkige doorligwonden (na advies van Medici)

Uniek dankzij gepatenteerd Rye Active® - extract en handige 360 graden upside down- sprayflacon!

De nieuwe Nestosyl® Spray is vrij van parabenen. De dermatologisch geteste formule heeft een unieke samenstelling, dankzij het gepatenteerde Rye Active® - extract in combinatie met zinkoxide, Vitamine E en polymeren. Het Rye Active® -extract legt een vrijwel onzichtbaar laagje over de huidbeschadiging heen en zorgt dat de PH-waarde van de huidbeschadiging omlaag gaat. Bacteriën worden hierdoor geweerd en kunnen niet in aantal groeien, waardoor een bacteriële infectie wordt voorkomen. De handige 360 graden upside down- sprayflacon maakt het mogelijk om Nestosyl® Spray eenvoudig zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen op het lichaam aan te brengen!

 

Nestosyl® Spray, kort samengevat:

·        Zeer hygiënische formule; uitsmeren hoeft niet, waardoor direct (en vaak pijnlijk)contact met de huid niet nodig is.

·        De formule bevat geen parabenen

·        De formule is dermatologisch getest

·        Het gepatenteerde Rye Active® - extract helpt een bacteriële infectie voorkomen.

·        Enorme veelzijdigheid qua toepassingen; oppervlakkige schaaf-, snij- en brandwonden, zonnebrand, insecten- en kwallenbeten, kloofjes, huidirritaties, waterpokken, luieruitslag en oppervlakkige doorligwonden (na advies van medici).

·        Handige 360 graden ‘upside down- sprayflacon voor moeilijk te bereikbare plaatsen op het lichaam

Verkoopprijs, distributie en meer informatie:             

De producten van Nestosyl® worden op de Nederlandse markt gebracht door Remark Groep B.V. uit Meppel en worden verkocht via de drogist en apotheek.

Voor meer informatie: www.nestosyl.nl of bellen met Remark Pharma via telefoonnummer: 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.).

Consumentenprijzen:

·        Nestosyl® Spray (Medisch hulpmiddel)               11,95/30 ml spray

 

Lees ook:EHBO in een tube
Lees ook:Föhn droomvolume in je haren dankzij Blauwe Lotus
Lees ook:Het hannah® Vitamin Complex viert dit jaar een jubileum!
Lees ook:Ideaal van Dermalogica: reis-beauty-sets
Lees ook:Geef je lokken body

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>