Wijs zonnen dankzij Nivea

Iedere huid heeft een ander soort verzorging nodig om verantwoord van de zon te kunnen genieten. NIVEA vindt het erg belangrijk dat iedereen zich goed beschermt tegen de zon, waar je ook bent. Om makkelijk te achterhalen welke beschermingsfactor jouw huidtype nodig heeft, ontwikkelde NIVEA een online tool die beschikbaar is op de NIVEA-website:www.nivea.nl/zonadvies. Hier staan ook allerlei weetjes over zon en zonbescherming.

Afhankelijk van de hoeveelheid pigment in je huid, je leeftijd en huidtype heeft iedere huid een andere zonbescherming nodig. Naarmate de leeftijd toeneemt, kan de huid toe met een lagere factor, omdat de huid natuurlijke zonbescherming opbouwt met pigment. Voor een goede bescherming blijft minimaal factor 30 nog steeds belangrijk. In bijgevoegde infographic vind je belangrijke feiten over de zon en zonbescherming, en zie je ook wat je natuurlijke beschermingsfactor is ten opzichte van de zon aan de hand van je uiterlijke kenmerken.

Verfrissend en verkoelend in de zon

Met een goede bescherming is het heerlijk om van de zon te genieten. Nog fijner wordt dit als je tijdens het zonnen af en toe iets verkoelends gebruikt zoals een koud drankje, ijsblokje of de NIVEA Protect & Refresh producten. De gehele Protect & Refresh lijn heeft een verfrissende en verkoelende werking door de toevoeging van Menthol en Ethanol. Menthol zorgt voor een verfrissende tinteling op de huid en Ethanol verdampt snel, waardoor een natuurlijk verkoelend effect optreedt. Wanneer de huid is opgewarmd door de zon, is de verkoeling nog beter voelbaar. De volledige lijn bestaat nu uit de bestaande aerosol spray en een pompspray. De pompspray vervangt de bestaande Invisible Protect spray. Aan die formule is Menthol en Ethanol toegevoegd voor het heerlijke, verfrissende effect. Zie hieronder een volledig overzicht van de NIVEA SUN Protect & Refresh producten.

 

Product

SPF

Consumenten-

adviesprijs

Huidtype

NIVEA SUN Protect & Refresh Aerosol (200ml)

20

€ 15,99

Alle huidtypen

NIVEA SUN Protect & Refresh Aerosol (200ml)

30

€ 16,99

Alle huidtypen

NIVEA SUN Protect & Refresh Aerosol (200ml)

50

€ 18,99

Alle huidtypen

NIVEA SUN Protect & Refresh Pompspray (200 ml)

20

€ 15,49

Alle huidtypen

NIVEA SUN Protect & Refresh Pompspray (200 ml)

30

€ 16,49

Alle huidtypen

NIVEA SUN Protect & Refresh Pompspray (200 ml)

50

€ 18,49

Alle huidtypen

Lees ook:1 op 3 vrouwen boven veertig heeft pigmentproblemen
Lees ook:Twee verfrissende reinigingsmousses
Lees ook:NIVEA introduceert de NIVEA iPhone App! Met de NIVEA ‘Zon wijzer’ geniet je zorgeloos van de zon.
Lees ook:Citroentjesfris de zomer door
Lees ook:Nu ook Sensitive Reinigingsdoekjes van Nivea

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>