Familycrème: Dr.Hauschka Rozencrème

De temperatuur daalt en de wind waait. Er is geen ontkomen aan, de winter komt er aan. Het is belangrijk je huid goed te beschermen tegen de gure weersomstandigheden, ook als je op wintersport gaat. Daar heb je een dagcrème voor nodig die ervoor zorgt dat de vet- en vochthuishouding van de huid op peil blijft. Dr.Hauschka Rozencrème kan gebruikt worden door het hele gezin. De crème beschermt de huid optimaal en ondersteunt het zelfherstellende vermogen. Voor de man is de Gezichtscrème Kweepeer een aanrader. Deze staat bekend om de ondersteuning van de beschermende en hydraterende krachten van de huid tegen invloeden van buitenaf.

Ogen en lippen
Ook de tere huid rond ogen en lippen heeft extra aandacht nodig. Dit kun je doen door de Dr.Hauschka Oog- en Lippenbalsem te gebruiken. De huid rond de ogen wordt versterkt en door de verzachtende werking vermindert irritatie van de huid. Het bevat geen alcohol en water, waardoor het de meest ideale verzorging is in koude jaargetijden. De lippen worden rijkelijk verzorgd en ruwheid en kloofjes worden hersteld. Het resultaat zijn mooie, zachte lippen die beschermd worden tegen externe weersinvloeden.

Spierpijn
Tijdens het skiën wordt er veel van je lichaam gevraagd. Je maakt bewegingen die in het dagelijks leven niet veel voorkomen en daarbij worden spieren gebruikt die normaal gesproken niet intensief hoeven te werken. Dit kan spierpijn opleveren. De ingrediënten van de Bodyolie Berken Arnica (onder ander arnica, berk en brandnetel) helpen tegen deze spierpijn. Gespannen spieren en overbelaste ledematen worden verwarmd en de doorbloeding wordt bevorderd. Met de Dr.Hauschka Bodyolie Berken Arnica sta je de volgende dag weer soepel op de latten!

Après skiën
Als je huid na het (après) skiën toe is aan een oppepper kun je jezelf en je huid verwennen met een heerlijk kant en klaar crèmemasker van Dr.Hauschka. Hierbij kan je denken aan het Vitaliserend Masker, dit masker doet wonderen bij elke huid.

Adviesverkoopprijzen
Dr.Hauschka Rozencrème: 18,95 euro.
Dr.Hauschka Gezichtscrème Kweepeer 16,50 euro
Dr.Hauschka Oogbalsem 21,50 euro
Dr.Hauschka Lippenbalsem, 8,50 euro
Dr.Hauschka Bodyolie Berken Arnica 12,50 euro
Dr.Hauschka Vitaliserend Masker 24,50 euro

Lees ook:Ontgiften in het voorjaar, mooi in de zomer!
Lees ook:In harmonie dankzij een massage
Lees ook:Sinterklaasvoorbereidingen nu al cadeautjes opsparen
Lees ook:Rozen voor de liefste moeder, in haar cosmetica!
Lees ook:Take care in the air

1 Reacties // Reageer

One thought on “Familycrème: Dr.Hauschka Rozencrème

  1. toos Henderiks

    hello , heb er meer van gehoord , over de naam haushka.moet goed zijn , maar had er graag meer …

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>