Steek je lief in underwear van Rico Verhoeven

Knipsel

Wat heeft Rico Verhoeven met underwear? Behalve dat hij er goed in uit ziet, heeft Glory zwaargewicht wereldkampioen kickboxen Rico Verhoeven zich aan boxershortmerk PFM Underwear verbonden. De samenwerking is nadrukkelijk geen sponsorship, maar een partnership voor de lange termijn waarin intensief wordt samengewerkt. De collecties van PFM Underwear worden door vrouwen ontworpen, vandaar de slogan ‘Designed by women for men’. Rico mag nu als enige man bij de ontwerpsters aan tafel plaatsnemen. Samen met eigenaresse Pauline Mulder en de ontwerpsters gaat hij aan de slag om een eigen special edition lijn boxershorts voor PFM te ontwerpen.

Deze speciale Rico Verhoeven collectie by PFM Underwear wordt in het najaar gelanceerd. De collectie zal bestaan uit drie designs, passend bij het merk en bij Rico.

Without a doubt the best boxer in the world

De samenwerking met PFM Underwear is Rico op het lijf geschreven. Hij wordt meer dan een model van het merk of ‘het gezicht van’. Voor Rico is het belangrijk om een eigen twist te kunnen geven aan het merk en intensief betrokken te zijn. Hij is het type dat graag zelf aan de knoppen zit en is extreem perfectionistisch. Mede daarom is de match met het merk zo goed. Rico Verhoeven licht toe: “Bij PFM draait het ook allemaal om details en kwaliteit. Dat herken ik. Als sporter wil ik ook op alle punten hoog scoren en dus de beste kwaliteit brengen. Wat me direct aansprak in deze samenwerking is het feit dat een typisch mannenproduct zoals deze juist door vrouwen wordt gemaakt en ontworpen. En je weet wat men zegt: ‘Achter bijna elke succesvolle man staat ook een sterke vrouw!’ Ik vind het bovendien te gek dat ik samen met hen kan ondernemen en samen groeien. Ik heb ook ontzettend veel zin om te beginnen met het designproces. Ik heb al mijn eerste inspiratiebeelden verzameld op Pinterest.”

Diepere laag

Niet alleen deze zaken zijn voor Rico voorwaarden om zich aan een merk te verbinden. Ook gevoelsmatig en qua verhaal moet een partnership als deze tot in de puntjes kloppen. Rico: “Niet alleen is er een hele goede persoonlijke klik met de ondernemer achter PFM, Pauline Mulder. Wat ik ook heel erg interessant vind is het verhaal achter het merk, een diepere laag.” Pauline legt uit: Designed by women for men. Die dualiteit herkent Rico. Hij is meer dan een kickboxer. Rico is ook een man, een vader, niet bang om een softere kant te laten zien. Juist daarom is hij met recht ambassadeur voor zijn sport geworden. Een rolmodel. En daarom zijn wij zo trots dat hij nu ook ambassadeur is van PFM Underwear.” Pauline is zelf oud-toptennisser. Eerder werkte ze al samen met andere topsporters, zoals Olympisch zwemmer Sebastiaan Verschuren. “Topsporters hebben een mentaliteit waarvan ik houd”, zegt Pauline. “Ze gaan ervoor, weten heel goed wat ze willen, zitten vol passie en positiviteit. Dát zijn in mijn boekje echte badasses. Dat is de man waarvoor ik ontwerp. PFM staat voor performance. Nummer 1 willen zijn – dat wil ik zelf ook met dit merk. En dat heeft Rico als geen ander. En dat Rico een badass is, dat weten we allemaal!”

Over PFM Underwear

PFM Underwear heeft een basic, color en signature collectie. De boxers hebben een opvallende verpakking geïnspireerd op een sigarettenpakje en bijpassende waarschuwingsteksten, zoals ‘Cover your ass’ en ‘Grab life by the balls’. PFM Underwear is te koop bij zo’n zestig lingerie-, sport- en herenmodezaken in Nederland en in de eigen webshop. Een overzicht van de winkels vind je hier. Prijzen beginnen bij € 21,95.

Knipsel

 

 

Lees ook:Hot, hot, hot: foto’s van keihard trainende Badr en Rico
Lees ook:Rafael Nadal gaat uit de kleren
Lees ook:CKOne wordt een lifestylemerk
Lees ook:Hayden Christensen duikt de fashion in
Lees ook:Victoria Secret krijgt concurrentie van… Victoria

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>