Hayden Christensen duikt de fashion in

De knappe acteur Hayden Christensen (32) gaat in samenwerking met de Canadese modeketen Rw&Co zijn eigen herenkledinglijn ontwerpen.

De 20-delige collectie van Hayden, die in Star Wars Episode II: Attack Of The Clones en in Star Wars Episode III: Revenge Of The Sith de rol van Anakin Skywalker vertolkte, zal volgens Rw&Co bestaan uit onder meer shirts, jassen en truien.

Hayden zegt er zelf over : “Ik ben bijzonder opgewonden over de samenwerking met een merk waarmee ik zo’n authentieke connectie heb en dat mijn gevoel voor ontwerpen deelt. Ik kijk ernaar uit om mijn eigen ontwerpen te dragen.” De boerderij in Ontario, die de acteur 5 jaar geleden kocht, zou naar verluidt hebben gediend als de inspiratiebron van de collectie van Hayden, die vanaf 7 november in de winkels moet liggen.

Spannend!

Lees ook:LACOSTE daagt je uit
Lees ook:Britney ontwerpt kleding
Lees ook:Poetsen met een StarWars Lightsaber
Lees ook:Marlies Dekkers online met wehkamp.nl
Lees ook:Adidas presenteert geur voor ‘winnaars’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>