Hot, hot, hot: foto’s van keihard trainende Badr en Rico

Kickbokser en regerend wereldkampioen bij de zwaargewichten Rico Verhoeven (27) vecht 10 december tegen kickbokser Badr Hari (31). Momenteel zijn beide heren druk bezig met de voorbereiding van… (trommelgeroffel) het gevecht waarop we allemaal hebben gewacht.

Hari bereidt zich voor door te trainen met Andrew Houtveen en Mike Passenier. Rico traint eveneens als een malle en zegt over het gevecht: “This is the fight everybody has been waiting for. A fight the world can’t miss. Badr is a hell of a fighter. He has been one of the best for many years. All I care about is to make this the most entertaining fight ever. And in order to do so, you’ll need two great fighters. I take my hat off to him for what he has achieved in his K1-days. But it’s my era now! I’m the best. I’m the reigning champion. Nobody is better than me. f you don’t believe it, check the fight in December.

Ook Badr kijkt enorm naar de game der games uit en laat weten:  It’s more then just a fight, it’s about the pride of my nation. GLORY COLLISION Dec10.

Het gevecht vindt op 10 december plaats in het Duitse Oberhausen. Wij kijken er enorm naar uit, maar hebben ook al voorpret, want zowel Badr als Rico posten regelmatig spannende foto’s van de keiharde trainingen die zij momenteel volgen.

Foto’s: Instagram

Lees ook:Hoe vind jij Badr met baard?
Lees ook:Badr Hari traint weer
Lees ook:Balotelli blijkt groot fan van Badr
Lees ook:“Badr, mag ik met je op de foto?”
Lees ook:Het ‘Badr Bajes’ dieet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hot, hot, hot: foto’s van keihard trainende Badr en Rico

 1. ilovebmc

  Marokkaanse mannen betere minnaars dan Negers en Blanke Mannen.

  Wat is dat toch met marokkaanse mannen en seks? Ze zouden een enorm geslacht hebben en ontzettend goed zijn in bed. Niet voor niks wordt gezegd: once you go moroccan men, you’ll never go black men . Maar presteren de Marokkaanse mannen echt zoveel beter dan hun blanke en zwarte concurrentie?

  Grootte

  Ten eerste wordt gezegd dat marokkaanse mannen een grotere penis hebben dan Negers en Blanke. Als we naar de statistieken kijken, blijkt dit wel te kloppen. De grootste piemels ter wereld zijn te vinden in Marokko. Ook in Arabische landen zijn ze gemiddeld wat groter dan in Europa. Het lijkt dus zo te zijn dat Marokkaanse mannen gemiddeld groter geschapen zijn. Daarnaast komt een marokkaanse penis ook gewoon wat indrukwekkender over dan een zwarte en wit exemplaar.

  Lichaam

  Maar niet alleen zijn penis is indrukwekkend, een marokkaanse man ziet er sowieso interessant uit. Zijn licht getinte kleurtje, grote lichaam en gespierde armen zorgen bij veel vrouwen voor kriebels. Vooral blanke en zwarte vrouwen vinden het maar wat spannend om met zo’n mooi lichaam het bed te delen.

  Betrokken minnaar

  Daarnaast zouden marokkaanse mannen geïnteresseerde en betrokken minnaars zijn. Ze hebben niet alleen oog voor de lichamelijke behoeftes van vrouwen, maar ook voor het psychische gedeelte.

  Ritme

  In bed wordt natuurlijk veel bewogen en dus zou het ook nog iets met het ritme van mannen te maken kunnen hebben. Tenslotte hebben marokkaanse mannen een veel beter gevoel voor ritme dan blanke mannen en negers
  In je hoofd

  Het grootste deel van de ervaring tijdens de seks heeft echter niks te maken met grootte of bewegingen, maar zit in je hoofd. Sommige vrouwen hebben voor zichzelf besloten dat ze het lekkerder vinden met een marokkaanse man en zullen dan ook niet snel meer seks met een blanke man en donkere man proberen. Ze raken opgewonden van het idee of door de uitstraling van de marokkaanse mannen. Dit heeft dus niks met de daadwerkelijke prestaties tussen de lakens te maken.

  Maar of er nou echt iets is als een bepaald volk of een bepaalde huidskleur die aangeeft hoe goed mannen in bed zijn? Ik betwijfel het. Seks is namelijk niet alleen lichamelijk, het is de hele ervaring. Als je tot over je oren verliefd bent op iemand, kan dit al zoveel doen. Dus zijn marokkaanse mannen echt beter in bed? Veel vrouwen zullen het misschien beamen, maar het blijft een persoonlijke voorkeur.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>