CKOne wordt een lifestylemerk

CK ONE FRAGRANCE

MAAKT SAMENWERKING BEKEND MET DE JEANS-, ONDERGOED- &
BADKLEDINGLIJNEN, ALS EERSTE STAP NAAR DE ONTWIKKELING
VAN EEN MODERN, UNIVERSEEL LIFESTYLE MERK.

Warnaco produceert nieuwe, internatonale lijnen

geïnspireerd op de populaire en iconische  campagnes en attitude van de unisex geur

Calvin Klein Inc., Calvin Klein Fragrances, een onderdeel van Coty Prestige, en Warnaco Inc. [NYSE: WRC], de eigenaar van Calvin Klein Underwear en de mondiale licentiehouder voor Calvin Klein Jeans en Swimwear, maakten bekend dat Warnaco een nieuw lifestyle merk met moderne mannen- en vrouwen jeans, ondergoed en badkleding zal lanceren onder de bestaande merknaam van ‘ck one’. De nieuwe kledinglijnen zijn geïnspireerd op de wereldberoemde ck one unisex geur en zullen ondersteund worden door een nieuwe, wereldwijde marketing- en advertentiecampagne.

 De ck one Spring 2011 collectie zal vanaf januari 2011 verkrijgbaar zijn in de winkels van Calvin Klein, Calvin Klein Underwear en Calvin Klein Jeans én bij grote warenhuizen en speciaalzaken over de hele wereld. De nieuwe lijnen zijn door de detaillisten zeer positief ontvangen.

 Door de nauwe samenwerking tussen de ck one lijnen wordt met name de jongere, modebewuste mannelijke en vrouwelijke consument benaderd.

 Sinds de succesvolle, wereldwijde lancering in 1994 wordt het ck one geurmerk en zijn facinerende advertentiecampagnes algemeen erkend voor hun emotionele, jeugdige relatie en individuele, vrije geest. Het product, de merknaam en de innovatieve verpakking voor de nieuwe kledinglijnen zijn elk zo ontworpen en gecreëerd dat ze in lijn lopen met de energie die het ck one geurmerk uitstraalt.

 De algemene richting voor de Jeans en Underwear lijnen ligt in het creëren van energieke en moderne mode. De ck one Underwear lijn omvat een mix van basics en nieuwe prints en bestaat uit ontwerpen met katoenstretch en microvezels. De ck one Jeans lijn richt zich op een nieuw ‘slouchy’ slank silhouette, die zowel voor mannen als vrouwen in verschillende wassingen verkrijgbaar zal zijn, aangevuld met geweven en gebreide kledingstukken. De lijnen zullen elk seizoen maar ook maandelijks, nieuwe productintroducties aanbieden.

Lees ook:Lara Stone wordt het gezicht van Euphoria Calvin Klein
Lees ook:In the spotlight: deep euphoria
Lees ook:Hemels!! DOWNTOWN Calvin Klein
Lees ook:Calvin Klein pornografisch en provocerend
Lees ook:Calvin Klein Make-up is coming…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>