Rafael Nadal gaat uit de kleren

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 19: Rafael Nadal of Spain looks on during the Barclays ATP World Tour Finals - Media Day at the County Hall Marriot Hotel on November 19, 2010 in London, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Christiano Ronaldo poseerde eerder al voor de underwear collectie voor het merk Emporio Armani. Goed nieuws, want nu is een andere sporter aan de beurt. Niemand minder dan toptennisser Rafael Nadal gaat de nieuwe spring/summer collectie van het merk promoten.

Armani blijkt een grote fan van sporters te zijn, nu ook een tweede sportman het merk mag gaan vertegenwoordigen. De spannende foto’s van Nadal zullen pas in juli 2011 overal te zien zijn. Tot die tijd moeten we het dus nog doen met de Ronaldo’s sixpack.

Lees ook:Christiano Ronaldo nog lekkerder in Armani dan David Beckham!
Lees ook:Als Cristiano Ronaldo’s haar maar goed zit…
Lees ook:Trotse papa’s: Badr Hari en Cristiano Ronaldo
Lees ook:Hulde! Modehuis Armani gaat bontvrij
Lees ook:Aan deze 7 eigenschappen herken je de FITGIRL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>