Natte ‘frisse’ hond

Oscar & Babette® staat qua merk ‘For a Joyful Way of Living’, oftewel genieten van alle dingen die het leven leuk maken, voor zowel mens als dier. Geïnspireerd op het daadwerkelijk bestaande, heerlijke vrije en ‘groene’ buitenleven van de eigenaren van de twee ruwharige standaard teckels Oscar en Babette, ontstond een met veel zorg, aandacht en vooral liefde ontwikkeld assortiment van unieke, pure producten die allen een natuurlijke, daar waar mogelijk biologische basis hebben.  Een plezierig onderdeel van het goede buiten- & landleven is uitgebreid wandelen met je hond. Zo nu en dan kom je modderpoelen tegen, soms paardenpoep en in ons land regent het vaak. De geur van natte hond is er één die niet valt onder de noemer plezierig. Af en toe is je geliefde viervoeter onvermijdelijk aan een opfrisbeurt toe.

Omdat een hond echter wel een hond moet blijven qua geur en omdat een zachte maar doeltreffende reiniging zijn of haar vacht optimaal ten goede komt, hebben we voor Oscar & Babette® twee uitzonderlijk milde 100% natuurlijke hondenshampoos in blokvorm ontwikkeld. Beiden op basis van gecertificeerde biologische ingrediënten met een versie voor teefjes en één voor reutjes!

De nieuwe ‘Organic Botanical Dog Shampoo Bars’ zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober a.s. via de webshop van: http://www.oscarenbabette.nl/

Lees ook:Kekke hondenshampoos
Lees ook:Oscar & Babette® ‘For a Joyful Way of Living’
Lees ook:Sfeerverhogend: haal de Finse sauna thuis!
Lees ook:Lovely honey
Lees ook:Oma’s parfum in een geurkaars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>