Kekke hondenshampoos

De geur van natte hond is er één die niet valt onder de noemer plezierig. Af en toe is je geliefde viervoeter onvermijdelijk aan een opfrisbeurt toe. Buitenleven Lifestyle label Oscar & Babette® biedt twee uitzonderlijk milde natuurlijke hondenshampoos in blokvorm ontwikkeld. Beiden op basis van gecertificeerde 100% biologische ingrediënten, met een versie voor teefjes en één voor reutjes! Voor je allerbeste maatje zijn of haar mooist tijdens Dierendag 2012!

Oscar & Babette® staat qua merk ‘For a Joyful Way of Living’, oftewel genieten van alle dingen die het leven leuk maken, met producten voor zowel mens als dier. Geïnspireerd op het daadwerkelijk bestaande, heerlijke vrije en ‘groene’ buitenleven van de eigenaren van de twee ruwharige standaard teckels Oscar en Babette, ontstond een met veel zorg, aandacht en vooral liefde ontwikkeld assortiment van unieke, pure producten die allen een natuurlijke, daar waar mogelijk biologische basis hebben.

100% natuurlijke, milde hondenshampoos in vaste zeepvorm

Er zijn reeds diverse hondenshampoos op de markt, waarvan de meesten in vloeibare vorm. Het grote nadeel hiervan is, dat je er al snel te veel van gebruikt. Voor veel formules worden bovendien diverse synthetische ingrediënten en sterk schuimende werkstoffen gebruikt, die de huid en vacht van de hond kunnen uitdrogen. Bij de producten van Oscar & Babette is daarom heel bewust gekozen voor twee uitzonderlijk milde ‘Organic Botanical Dog Shampoo Bars’  oftewel biologische hondenshampoos (één voor teefjes en één voor reutjes, in de favoriete geuren van de teckels Oscar & Babette!) in vaste zeepvorm en op basis van biologische ingrediënten en 100% natuurlijke, plantaardige werkstoffen.

Gecertificeerde biologische ingrediënten

De ingrediënten voor de Oscar & Babette ‘Organic Botanical Dog Shampoo Bars’ zijn afkomstig van gecertificeerde biologische toeleveranciers. Als basis wordt hiervoor biologische cacaoboter, olijf- en kokosolie gebruikt. De geselecteerde olijfolie komt van Campo Sur, een biologische plantage in Andalusië (Spanje), welke is gecertificeerd via AB, oftewel ‘Agriculture Biologique’. Dit is sinds 1985 hét Franse nationale keurmerk voor aantoonbaar biologische producten. De kokosolie voor de Oscar & Babette hondenshampoos  is afkomstig van een Nederlandse importeur van biologische kokosolie, met een eigen biologische plantage in Sri Lanka. Deze is gecertificeerd via het Nederlandse EKO- keurmerk en heeft tevens het Franse certificaat ‘Agriculture Biologique’.

Natuurzuiver effectief tegen ongewenste vachtbewoners!

De 100% natuurlijke etherische oliën die zijn toegevoegd aan de hondenshampoos in vaste zeepvorm van Oscar & Babette, hebben een biologische certificering volgens de Soil Association. Dit is ‘s werelds eerste certificeringsinstantie voor aantoonbaar biologische levensmiddelen. De heerlijke geurende etherische oliën die weloverwogen zijn gekozen, staan in de literatuur bekend vanwege hun effectieve eigenschappen bij het op een natuurlijke manier verdrijven van ongedierte zoals vlooien, teken en ander ongewenst gespuis, waar mensen maar vooral hun hond niet blij van worden. De basis van cacaoboter, calendula-, kokos- en olijfolie zorgt voor een fluweelzachte, gezonde en mooi glanzende vacht. Er is hierbij een keuze uit een variant voor reutjes en een versie voor teefjes:

‘Oscar’s Dirty Dog Grooming Bar’

Milde biologische hondenshampoo in vaste zeepvorm op basis van de frisse geur van 1oo% biologische etherische oliën van eucalyptus en lavendel met tea tree oil, voor het verdrijven van ongewenste vachtbewoners. Voor een mooie, perfect schone en frisse vacht van reutjes.

‘Babette’s Dirty Dog Beauty Soap’

Milde biologische hondenshampoo in vaste zeepvorm op basis van de sprankelende geur van 100% biologische etherische oliën van citronella en citroengras met tea tree oil voor het verdrijven van ongewenste vachtbewoners. Voor een glanzende, fris ruikende en zijdezachte vacht van teefjes.

Meer informatie:

De producten van Oscar & Babette® worden op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette VOF  uit Brakel.

De 100% biologische hondenshampoos in vaste zeepvorm zijn verkrijgbaar via geselecteerde verkooppunten in Nederland, alsmede via de webshop van: www.oscarenbabette-shop.nl

Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette® VOF  via telefoonnummer : 0418-670511 of kijken op de website: www.oscarenbabette.nl

Verkoopprijzen:

  • ·Oscar & Babette® ‘Oscar’s Dirty Dog Grooming Bar’ €9,95/ solid dog shampoo bar 100 gram
  • · Oscar & Babette® ‘ Babette’s Dirty Dog Beauty Soap’ €9,95/ solid dog shampoo bar 100 gram

 

Lees ook:Natte ‘frisse’ hond
Lees ook:In the mood met Oscar & Babette®
Lees ook:Sfeerverhogend: haal de Finse sauna thuis!
Lees ook:Verfris je huis én je humeur met Oscar & Babette’s ‘Fresh Delight’ Wax Candle
Lees ook:Lovely honey

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kekke hondenshampoos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>