Sfeerverhogend: haal de Finse sauna thuis!

Beauty blog is al een tijdje in de ban van de geurkaarsen van Oscar & Babette®.

Deze geurkaarsen kennen namelijk veel voordelen ten opzichte van andere geurkaarsen, zo branden ze langer, zijn ze gemaakt van biologisch materiaal, hebben ze een landelijke uitstraling en zijn hun geuren super natural. We hebben goed nieuws, van het assortiment van dit fijne merk is uitgebreid met een Scandinavische variant: ‘Scandinavian Spa’

Met de wintermaanden in het vooruitzicht is niets zo lekker als thuis cocoonen in de oase van je bad-, woon- of slaapkamer. Wellness viert hoogtij en geurkaarsen met een zuivere samenstelling vormen dé perfecte aanvulling op tal van SPA-rituelen. Nieuw van Oscar & Babette® is de 100% biologische Aromatherapie EcoSojawas SPA- Geurkaars in glas ‘Scandinavian Spa’, met de verkwikkende geurnoten van het Finse Saunaritueel.

Voor deze nieuwste geurkaars van Oscar & Babette® zijn uitsluitend 100% natuurlijke etherische oliën gebruikt van een uitzonderlijk hoge en zuivere kwaliteit. Deze zijn toegevoegd  in een coffee basis van biologische EcoSojawas* (*zie de aparte bijlage). Dankzij deze 100% natuurlijke en ecologische basis, wordt het smeltpunt van de Oscar & Babette® geurkaars aanzienlijk lager en brandt deze met een relatief lagere temperatuur. Hierdoor worden de exclusieve geurcomposities veel gelijkmatiger verspreid, zodat deze als aangename achtergrondgeuren in de leefomgeving aanwezig zijn, zonder echter te gaan overheersen.

Scandinavian Spa’, de verkwikkende Wellness- geurbeleving van het Finse Saunaritueel

Ervaar de vitaliserende geurbeleving van het Scandinavische Sauna SPA-ritueel en creëer een welverdiend moment van pure wellness! Deze 100% natuurlijke aromatherapie geurkaars op basis van biologische EcoSojawas en natuurzuivere etherische oliën van eucalyptus, rozemarijn, groene munt, den en een vleugje zoete amandel, zorgt voor een verkwikkende atmosfeer, bevordert helder denken en is tevens weldadig voor je luchtwegen.

Goed voor ruim 50 branduren en verpakt in een eco-look cadeaukoker

De Oscar & Babette® ‘Scandinavian Spa’ Aromatherapie EcoSojawas Geurkaars geeft tot 90% minder roetvorming dan geurkaarsen op basis van paraffinewas. Daardoor hoef je ramen en gordijnen veel minder vaak te wassen.  Deze SPA-special hult je leefomgeving gedurende ruim 50 branduren  in een sfeervol kaarslicht en verspreidt een natuurzuivere, aromatherapie geurbeleving. De kaars is verpakt in een eco-look cadeaukoker, die ook leuk is als opbergkoker voor alles wat je graag wilt bewaren.

Distributie, consumentenadviesprijzen & verkoopinformatie:

De producten van het Nederlandse Lifestyle- en Wellness label Oscar & Babette®  worden in eigen beheer ontwikkeld en op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette® VOF uit Brakel (GLD).

Consumenten adviesprijs:

  • Oscar & Babette® ‘Scandinavian Spa’ Aromatherapie EcoSojawas Geurkaars     € 34,95

De producten van Oscar & Babette®  zijn voor zowel Nederland als België online te bestellen via de webwinkel: www.oscarenbabette-shop.nl en zijn tevens verkrijgbaar via diverse geselecteerde verkooppunten in Nederland waaronder drogisterijen, Wellness Centra, schoonheidssalons, theetuinen en cadeauwinkels.

 

 

Lees ook:Weg met je winterdip!
Lees ook:Keep the summer close to you
Lees ook:Move on Mosquitos…!
Lees ook:Haal de lente in huis met Oscar & Babette®
Lees ook:In the mood met Oscar & Babette®

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>