Oscar & Babette® ‘For a Joyful Way of Living’

 

Oscar & Babette® is een nieuw Lifestyle- & deels Wellness label van Nederlandse bodem, met echter een onmiskenbaar Engelse en nostalgische uitstraling. Het staat qua merk ‘For a Joyful Way of Living’, oftewel genieten van alle dingen die het leven leuk maken. Geïnspireerd op het daadwerkelijk bestaande, heerlijke vrije en ‘’ groene’ buitenleven van de eigenaren van de twee ruwharige teckels Oscar en Babette (die de inspiratie vormden voor het logo én de merknaam), ontstond een met veel zorg, aandacht en vooral liefde ontwikkeld assortiment van unieke Lifestyle- en deels Wellness- producten.

Het branden van kaarsen en het lekker laten ruiken van het huis horen ook bij de Oscar & Babette – manier van ‘mindful’ en plezierig leven. Tot het moment dat de eigenaren van de teckels Oscar en Babette er achter kwamen, dat dit niet zo’n onschuldige gewoonte is als ze aanvankelijk dachten! In steeds meer redactionele artikelen wordt gewezen op de schadelijke stoffen die vrijkomen bij het branden van traditionele geurkaarsen op basis van paraffinewas. Dat kan en moest dus anders en aldus ontstond het basisidee voor een eigen productlijn van het nieuwe Lifestyle- & Wellness merk Oscar & Babette. Een aangename geur in je leefomgeving als onderdeel van WellnessWellness is de laatste jaren mateloos populair. We doen van alles om ons gevoel van welbevinden en levenskwaliteit te verhogen. Zo gebruiken we hoogwaardige verzorgingsproducten voor ons gezicht en lichaam en genieten we steeds vaker van ontspannende behandelingen thuis in de eigen badkamer, ofwel  in professionele beautysalons of kuuroorden.  Een verfijnde geur en aangename atmosfeer in je leefomgeving vormen echter ook een belangrijk onderdeel van het totale gevoel van ‘ Wellness’. Voor Oscar & Babette ontwikkelden we daarom hoogwaardige, op het eerste gezicht Lifestyle- producten, die echter op een gezonde en verantwoorde wijze zorgen voor een verrijking van je gevoel van welverdiende Wellness!

Oscar & Babette® ‘Joyful Natural Home Aromatherapy Collection’ Omdat we voor Oscar & Babette qua merkidentiteit veel waarde hechten aan natuurlijke (daar waar mogelijk biologische) producten, zijn we op zoek gegaan naar passende alternatieven voor het creëren van een gezellige sfeer en een plezierige geur in huis. Het assortiment van de Oscar & Babette ‘Joyful Natural Home Aromatherapy Collection’ bestaat onder meer uit stijlvolle sfeermakers (100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen en Aromatherapie Mood Mists®), die ervoor zorgen dat het binnenshuis aangenaam vertoeven is en verfijnd ruikt op een natuurzuivere en vooral heel pure manier.

‘Eco- Chic’

De producten van Oscar & Babette zijn door ons met veel zorg en aandacht bedacht, samengesteld en vervolgens volledig op maat voor ons geproduceerd. We houden van ‘Eco-Chic’, oftewel van mooie producten die echter met gepast respect voor mens, dier én ons milieu zijn ontwikkeld. We kiezen heel bewust voor natuurzuivere, daar waar mogelijk (gecertificeerd) biologische, maar sowieso biologisch afbreekbare ingrediënten. Onze producten bevinden zich in recyclebare verpakkingen en ook tijdens het verzenden ervan, kiezen we o.a. voor vulmateriaal (op basis van maïszetmeel) dat ons milieu niet onnodig belast.

Distributie, consumentenadviesprijzen & meer informatie:

De producten van Oscar & Babette®  worden op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette® VOF uit Brakel.

Vanaf september 2011 zijn deze online te bestellen via de webwinkel van: www.oscarenbabette.nl  (www.oscarenbabette-shop.nl) en aansluitend via diverse geselecteerde verkooppunten in Nederland.

Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette® VOF via telefoonnummer: 0418-670511. C

onsumenten adviesprijzen: Oscar & Babette®

Natuurlijke Aromatherapie Mood Mists®                                           € 19,95/ 150 ml

Oscar & Babette®  100% Natuurlijke Aromatherapie Sojawas Geurkaarsen            € 19,95/ 220 g.

Lees ook:‘Oscar & Babette’, For a Joyful Way of Living…
Lees ook:‘Joyful Way of Living’…maakt het leven aangenaam
Lees ook:Sfeerverhogend: haal de Finse sauna thuis!
Lees ook:In the mood met Oscar & Babette®
Lees ook:Lange leve de liefde!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oscar & Babette® ‘For a Joyful Way of Living’

  1. Louise

    Oh wow, dat ziet er mooi uit!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>