Lange leve de liefde!

Laten we dit jaar nu eens liefdevol beginnen. Laten we Valentijn nu eens echt uitgebreid vieren. Want, Valentijnsdag is dé dag der liefde en geliefden en staat in het teken van romantiek en pure hartstocht. Ik stel voor de liefde te vieren met Oscar & Babette®, het 100% Nederlandse Lifestyle- & Wellness Label dat qua merk staat ‘For a Joyful Way of Living’, oftewel genieten van alle dingen die het leven leuk maken. Lange leve de liefde!

Om het rendez-vous met je liefste lief nóg intiemer of zelfs sensueler te maken, is een romantische geur in combinatie met sfeervol kaarslicht in je leefomgeving een regelrechte ‘moodbooster’. Oscar & Babette® houden van de liefde en dragen graag bij aan die van anderen, met een aantal toepasselijke producten.

op hun site kun je checken wat er zoal is en ‘t mooie is dat je het nu al kunt bestellen.

Distributie, consumentenadviesprijzen & meer informatie:

De producten van Oscar & Babette®  worden op de Nederlandse markt gebracht door Oscar & Babette® VOF uit Brakel (Gelderland).

Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette® VOF via telefoonnummer: 0418-670511.

De producten zijn online te bestellen via de webshop: www.oscarenbabette.nl

Lees ook:Haal de outdoor-Queen in jezelf naar boven!
Lees ook:Verras je lief met Valentijn
Lees ook:Hebben: ‘Lavendel Teckels’
Lees ook:Beachtime met Oscar & Babette®
Lees ook:‘Joyful Way of Living’…maakt het leven aangenaam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>