‘Joyful Way of Living’…maakt het leven aangenaam

Ben je al bekend met de tot de verbeelding sprekende site & blog van Joyful Way of Living ?

‘For a Joyful Way of Living’ is de slogan van het lifestylemerk Oscar & Babette®. Het staat voor bewust genieten van de leuke dingen des levens en vooral voor het aangename ‘Buitenleven Gevoel’. De natuur en al het goede hiervan zie je terug in deze musthaves van dit prachtige merk.

Een manier van leven…

De collectie van Oscar & Babette® is bedacht en ontwikkeld door en geïnspireerd op het vrije buitenleven van de ontwikkelaars van het merk, Mirna en André van Donselaar. Samen met de ruwharige teckels Oscar en Babette (naar wie het label is genoemd) en een ‘boerderij’ vol andere dieren, genieten zij van de seizoenen in en rond het natuurschoon van de Bommelerwaard in Brakel, Zuid-West Gelderland. Oscar & Babette® is als merk dus veel meer dan alleen een collectie met mooie, ecovriendelijke producten die je leven kunnen veraangenamen. Het is een manier van leven, kortom een ‘lifestyle’!

De Oscar & Babette®-lifestyle

De Oscar & Babette®-lifestyle staat o.a. voor het gemoedelijk en stijlvol inrichten van je huis, zorgen voor een aangename, warme sfeer en plezierige geur in je leefomgeving. Hierbij hoort ook het vinden van ontspanning in thuis ‘cocoonen’, paardrijden, erop uit varen met de sloep, landgoed fairs bezoeken en diverse andere in- & outdoor activiteiten. Het staat tevens voor genot vinden in een goed glas wijn en lekker eten, liefst biologisch, vers van het land en vooral al naar gelang het natuurlijke aanbod van het seizoen.

Er wordt door de initiatiefnemers van deze site ook actief geblogd op de site. Onderwerpen die zoal aan bod komen zijn: cadeautjes uit de natuur, vintage treasures en andere bijzondere zaken.

Eenmaal bekend met Oscar & Babette® begrijp je wat  ’a Joyful Way of Living’ inhoudt. Een en al sfeer!! Je haalt buiten naar binnen en geniet van kwaliteitsproducten. Ook erg leuk om de producten uit deze lijn cadeau te doen aan je dierbaren.

Lees ook:‘Oscar & Babette’, For a Joyful Way of Living…
Lees ook:Lange leve de liefde!
Lees ook:Haal de outdoor-Queen in jezelf naar boven!
Lees ook:Enorm leuke blog!
Lees ook:Oscar & Babette® ‘For a Joyful Way of Living’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>