Lovely honey

Rosehip Harvest sfeerBij Oscar & Babette® houden ze van het vrije buitenleven en de natuur! Voor de nieuwe ‘Joyful Honey Collection’ zijn ze recentelijk een unieke samenwerking aan gegaan met een professionele imker uit hun o zo geliefde regio, de Bommelerwaard. Speciaal voor ons label levert deze ons 100% biologische streekhoningen met bijzondere smaken. Stuk voor stuk nog echt volgens het handmatige imkerambacht en… dat proef je!

Al hun biologische streekhoningen worden standaard geleverd met een houten honinglepel. Ze zijn lekker voor jezelf of leuk als culinair verwencadeautje voor een ander. Gebruik ze bijvoorbeeld als gezonde vervanger van suiker op pannenkoeken, in de thee en bij het bakken van taarten, cakes, cupcakes, muffins, macarons, whoopies of koekjes.

NIEUW! Oscar & Babette® ‘Blossom Buzz’, 100% Biologische Bloesemhoning Crème

Voor de 100% biologische bloesemhoning ‘Blossom Buzz’ hebben de bijenvolken uit de regio Bommelerwaard hun kostbare nectar gehaald uit bloeiende voorjaarsbloesems van o.a. kersen-, appel-, wilgen en pruimenbomen. Dit levert een volle, crèmige honingsoort op met een explosie aan zachtzoete, tikkeltje fruitige smaaksensaties.

NIEUW! Oscar & Babette® ‘Raspberry Royal’, 100% Biologische Frambozenhoning Vloeibaar

Voor de 100% Biologische Frambozenhoning ‘Raspberry Royal’ hebben de bijenvolken uit de regio Bommelerwaard hun nectar vergaard uit bloeiende frambozenbloesems. Dit zorgt voor een vloeibare, amberkleurige honing met een verrassend sprankelende en intens fruitige twist.

NIEUW! Oscar & Babette® ‘Rosehip Harvest’, 100% Biologische Rozenbottelhoning Vloeibaar

Voor de 100% Biologische Rozenbottelhoning, ‘Rosehip Harvest’ hebben de bijenvolken uit de regio Bommelerwaard hun kostbare nectar gehaald uit bloeiende rozenbottelbloesems. Het resultaat van dit nijvere werk? Een vitaminerijke, vloeibare honingsoort met een bijzondere, aromatische smaak!

Distributie, consumentenadviesprijs & meer informatie:

De producten van Oscar & Babette®  worden ontwikkeld en op de Nederlandse én Belgische markt gebracht door Oscar & Babette® VOF uit Brakel (Gelderland).

Voor meer informatie kan men bellen met Oscar & Babette® VOF via telefoonnummer:
(+0031)(0)418-670511.

Consumenten verkoopprijs:

Oscar & Babette® ‘Joyful Honey Collection’      € 9,95/pot 450 gram inclusief houten honinglepel

Verkrijgbaar voor Nederland en België vanaf heden via de webshop van: www.oscarenbabette.nl  

Volg via Social Media:

http://twitter.com/OscarEnbabette

http://instagram.com/oscarenbabette

Lees ook:‘Oscar & Babette’, For a Joyful Way of Living…
Lees ook:Enorm leuke blog!
Lees ook:Oscar & Babette ook op Instagram
Lees ook:Haal de outdoor-Queen in jezelf naar boven!
Lees ook:Haal de lente in huis met Oscar & Babette®

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>