Enorm leuke blog!

Een van mijn favoriete merken betreft het Nederlandse lifestyle- & wellness label Oscar & Babette®  Het merk heeft een Engelse uitstraling met in de hoofdrol twee ruwharige teckels te weten Oscar en Babette. Deze doggies zie je terug op het logo. De collectie is ontwikkeld door en geïnspireerd op het daadwerkelijk bestaande vrije buitenleven van hun eigenaren in de bos- en waterrijke ‘Bommelerwaard’ in het Zuidwesten van de provincie Gelderland.

De site van Oscar & Babette® is echt de moeite waard als je op zoek bent naar een origineel cadeau of een paar heerlijke geurkaarsen. Sinds kort is er ook een blog aan toegevoegd. Enorm leuke belevenissen lees je hier van de vader en moeder van het mooie label.

Er staan ook tips op voor bijzondere evenementen die je niet mag missen, nieuwe boeken worden besproken, prachtige natuurfoto’s kun je er bewonderen en tal van andere dingen die het leven aangenamer maken, lees je hier terug.

 

http://www.oscarenbabette.nl/blog

Lees ook:Oscar & Babette ook op Instagram
Lees ook:Lange leve de liefde!
Lees ook:‘Oscar & Babette’, For a Joyful Way of Living…
Lees ook:In the mood met Oscar & Babette®
Lees ook:Lovely honey

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>