BEELDSCHONE FLESSENPOST…

Stuur je lief eens een cadeau waarmee ze iedere dag weer aan je denkt. En dat jarenlang… Deze duurzame, poëtische drinkfles van Sigg is een superromantische hint. De mooie graphic van roze hartjes vertelt onomwonden wat je voelt voor je Valentijn. Je zegt dat je van haar houdt én van de wereld om haar heen.
Steeds meer mensen gebruiken een herbruikbare drinkfles, omdat dagelijks meer dan 100 miljoen plastic PET-flessen worden weggegooid.  Plastic doet er 1000 jaar over om afgebroken te worden. Daarmee vormt deze afvalberg een enorme belasting voor onze planeet. De herbruikbare drinkflessen van Sigg vormen wereldwijd een goed alternatief voor plastic flessen.
 
Informatie
De Sigg drinkfles voor Valentijn, model Love Affair, is te bestellen via [email protected]. Winkeladviesprijs per fles à 0,6 liter: € 17,50.
 
Over Sigg
Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. Ze combineert Zwitserse kwaliteit met moderne designs. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. De binnenzijde is voorzien van een speciale coating waardoor de flessen niet alleen geschikt zijn voor water, maar ook voor zure fruitdranken en isotone sportdranken. Sigg is 100% veilig, licht, duurzaam en waterdicht. Ga voor meer informatie naar www.sigg.com.

Lees ook:Madonna waterfles
Lees ook:Dorstlesser in stijl
Lees ook:Beeldschoon: Vivienne Westwood drinkflessen
Lees ook:2013 wordt een mooi jaar: Jaar van de Slang
Lees ook:Drink je H2O in stijl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>