Madonna waterfles

De Sigg Brilliant Swissness met Swarovski kristallen zou zomaar Madonna’s beste fitnessvriendje kunnen zijn. Wat een geweldig mooie en stoere waterfles!!

Speciaal voor de feestdagen introduceert Sigg deze Brilliant Swissness. Een duurzame, zwarte drinkfles, bezet met sprankelende kristallen van Swarovski. De limited edition is een echte eyecatcher. Lief om te geven, leuk om te krijgen. Sigg drinkflessen zijn mooi van buiten en functioneel van binnen. Een speciale coating zorgt ervoor dat de fles geschikt is voor elke drank. Ook love potions…

Informatie Sigg Brilliant Swissness is verkrijgbaar bij Fokkido.com. Winkeladviesprijs drinkfles à 0,6 liter: € 29,95

Over Sigg Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. Ze combineert Zwitserse kwaliteit met moderne designs. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. Ze zijn 100% veilig, licht, duurzaam en lekvrij. Ga voor meer informatie naar Sigg.com.

 

Lees ook:Dorstlesser in stijl
Lees ook:2013 wordt een mooi jaar: Jaar van de Slang
Lees ook:BEELDSCHONE FLESSENPOST…
Lees ook:Beeldschoon: Vivienne Westwood drinkflessen
Lees ook:Hippe drinkflessen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>