Drink je H2O in stijl

Je zou ze zo in de kerstboom hangen, deze luxe drinkflessen met elegante matt-finish. Het zijn heuse kerstjuwelen. Sigg viert dit jaar kerstfeest met de limited edition Sigg 105: Rose Gold, Satin Aluminium en Yellow Gold. Hiermee maak je echt de blits tijdens je talrijke bezoekjes aan vrienden en familie gedurende de feestdagen.

De aluminium drinkflessen hebben hun naam te danken aan het 105-jarige bestaan van Sigg. De serie telt dan ook een oplage van slechts 105 stuks. Voor meer informatie, prijs en verkrijgbaarheid stuur je gauw een berichtje naar Sigg via Facebook/Siggswitzerland. Misschien maak je nog kans.

Over Sigg
Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. Ze combineert Zwitserse kwaliteit met moderne designs. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. Sigg is 100% veilig, licht, duurzaam en waterdicht. Ga voor meer informatie naar www.sigg.com.

Lees ook:Dorstlesser in stijl
Lees ook:Hippe drinkflessen
Lees ook:Madonna waterfles
Lees ook:BEELDSCHONE FLESSENPOST…
Lees ook:2013 wordt een mooi jaar: Jaar van de Slang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>