Dorstlesser in stijl

Je zou haar bijna niet herkennen. Ziet ze er niet vrolijk uit? Hello Kitty is verkleed als olifant, luipaard, tijger of aap. Een echte snoezepoes. Met deze leuke Sigg fles heb je altijd je eigen dorstlesser bij de hand.

De kinderflessen van Sigg zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en voorzien van een lekvrije schroefdop. Schooltassen blijven zo mooi droog. Verder zorgt een speciale coating aan de binnenzijde ervoor dat de flessen ‘food safe’ zijn; elke drank houdt zijn eigen smaak. Sigg flessen kunnen in de koelkast worden gekoeld.

Informatie De Sigg drinkflessen Hello Kitty zijn verkrijgbaar in de varianten Olifant, Luipaard, Tijger en Aap. Winkeladviesprijs drinkfles à 0,4 liter: € 16,95. Verkrijgbaar via www.siggflessen.nl.

Over Sigg Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. Ze combineert Zwitserse kwaliteit met modern design. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. Sigg is 100% veilig, licht, duurzaam en waterdicht. Ga voor meer informatie naar Sigg.com.

Lees ook:Drink je H2O in stijl
Lees ook:Hippe drinkflessen
Lees ook:Madonna waterfles
Lees ook:2013 wordt een mooi jaar: Jaar van de Slang
Lees ook:BEELDSCHONE FLESSENPOST…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>