Beeldschoon: Vivienne Westwood drinkflessen

Modeontwerpster Vivienne Westwood heeft een nieuwe collectie design bottles ontworpen voor Sigg. De lijn bestaat uit drie limited edition drinkflessen. Het Zwitserse merk Sigg maakt duurzame, aluminium drinkflessen die geschikt zijn voor water, sportdrank, koolzuurhoudende drank en vruchtensappen.

Vivienne Westwood tekent voor herbruikbare drinkflessen, omdat dagelijks meer dan 100 miljoen plastic PET-flessen worden weggegooid.  Plastic doet er 1000 jaar over om afgebroken te worden. Daarmee vormt deze afvalberg een enorme belasting voor onze planeet. De herbruikbare drinkflessen van Sigg vormen wereldwijd een goed alternatief voor plastic flessen.

Drie graphics
De drie Sigg-flessen van Vivienne Westwood hebben elk een andere hartenkreet. Op de aluminiumkleurige drinkfles staat: ‘Act Fast, Slow Down; Stop Climate Change’. De goudkleurige drinkfles draagt de kreet ‘Get a Life, Art Lovers Unite’. En de groene drinkfles draagt de titel ‘Stop Climate Change’.

Informatie
De Sigg drinkflessen van Vivienne Westwood zijn verkrijgbaar via de webshop van www.sigg.com. Winkeladviesprijs per fles à 0,6 liter: € 19,50.

Over Vivienne Westwood
De Engelse Vivienne Westwood is al veertig jaar een bekende modeontwerpster. Samen met haar partner Malcolm McLaren begon ze in 1971 een winkel in Kings Road, Londen. De winkel kreeg bij elke conceptwijziging een nieuwe naam, van Let It Rock tot Sex tot World’s End zoals het nu heet. Westwood maakte naam als de ontwerpster in het punktijdperk en groeide uit tot een van de meest vooraanstaande Britse ontwerpers. Haar voornaamste handelsmerk is het op geestig-bizarre wijze combineren van traditionele elementen. Kijk voor meer informatie op: www.viviennewestwoodonline.com.

Over Sigg
Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. Ze combineert Zwitserse kwaliteit met moderne designs. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. De binnenzijde is voorzien van een speciale coating waardoor de flessen niet alleen geschikt zijn voor water, maar ook voor zure fruitdranken en isotone sportdranken.
Sigg-flessen worden gebruikt door sterren als Cameron Diaz, Giselle Bündchen, Cindy Crawford, Julia Roberts, Heidi Klum en Reese Witherspoon. Sigg is 100% veilig, licht, duurzaam en waterdicht. Ga voor meer informatie naar www.sigg.com.

Lees ook:BEELDSCHONE FLESSENPOST…
Lees ook:Dorstlesser in stijl
Lees ook:Madonna waterfles
Lees ook:Hippe drinkflessen
Lees ook:2013 wordt een mooi jaar: Jaar van de Slang

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beeldschoon: Vivienne Westwood drinkflessen

  1. Tom

    Erg vet die flessen, pas ook een Sigg fles gekocht op http://www.waterflessenwinkel.nl van de ontwerper James Rizzi, elke dag gaat hij mee in me tas!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>