Hippe drinkflessen

Neon betekent nieuw. En stralend. De Neon Punk collectie van Sigg glundert je tegemoet. De nieuwe drinkflessen verschijnen in drie crispy kleuren: Crazy Pink, Freaky Orange en Funky Yellow. Uitgevoerd in solid matt voor een cool effect. De aludrinkflessen hebben een spierwitte dop. Water drinken is hipper dan hip. Incognito is impossible.

Sigg drinkflessen Neon Punk 0,6L zijn verkrijgbaar in Crazy Pink, Freaky Orange en Funky Yellow. Kijk op Fokkido.com. Verkrijgbaar vanaf september. Winkeladviesprijs € 34,95.

Over Sigg

Sigg is in 1908 in Zwitserland opgericht en uitgegroeid tot het grootste merk herbruikbare drinkflessen ter wereld. Ze combineert Zwitserse kwaliteit met moderne designs. Sigg flessen zijn gemaakt uit één stuk aluminium. Sigg is 100% veilig, licht, duurzaam en waterdicht. Ga voor meer informatie naar www.sigg.com.

Lees ook:Drink je H2O in stijl
Lees ook:Madonna waterfles
Lees ook:Dorstlesser in stijl
Lees ook:BEELDSCHONE FLESSENPOST…
Lees ook:2013 wordt een mooi jaar: Jaar van de Slang

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>