Australian Gold® viert haar 25ste verjaardag!

Australian Gold® viert haar 25ste verjaardag!

En jij geniet mee, want het geeft je de volgende voordelen: er is een nieuw distributiesysteem en er is een aanzienlijk blijvend prijsvoordeel voor de consument.  

Australian Gold®, hét nummer 1 topmerk op het gebied van hoogwaardige bruiningslotions voor onder de zonnebank (én voor in de buitenzon), viert haar 25ste verjaardag. Speciaal voor deze gelegenheid introduceert Bradford & Hamilton BV met trots het nieuwe Europese Distributiesysteem. Dankzij deze structuur worden belangrijke kostenbesparingen gerealiseerd, geheel in het voordeel van de consument.  Bradford & Hamilton B.V. is al meer dan tien jaar marktleider in de Benelux op het gebied van hoogwaardige bruiningslotions en toebehoren voor professionele zonnestudio’s. Als voormalig exclusieve, geautoriseerde dealer van onder meer hét Europese nummer 1 topmerk in bruiningslotions voor onder de zonnebank en outdoor Australian Gold® heeft men een jarenlange ervaring opgebouwd ten aanzien van een verantwoorde en vooral veilige bruining onder de zonnebank én in de buitenzon.

 Blijvende prijsverlagingen tot maar liefst 30%! 

Nu Bradford & Hamilton BV één van de Europese hoofddistributeurs is geworden, is dit één uitgelezen moment voor de introductie van een compleet nieuw Europees distributiesysteem! Hierdoor kan men bijna het gehele Australian Gold®- assortiment tegen de laagst mogelijke prijzen aanbieden. Alle prijzen worden dan ook maar liefst tussen 25% en 30% verlaagd! 

‘TANTASTIC’ 2012 in meerdere opzichten

Met dit nieuwe beleid profiteren Australian Gold® – klanten vanaf nu blijvend op een aanzienlijke voordeligere wijze van de allerbeste producten op het gebied van een verantwoorde bruining én dito huidverzorging. Bovendien komen er vanaf januari 2012 maar liefst 18 nieuwe Australian Gold® – topproducten bij in het assortiment. Dat belooft dus in meerdere opzichten een ‘TANTASTIC’ jaar te gaan worden! 

Distributie & meer informatie:  Het merk Australian Gold® wordt in een aantal Europese landen exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton BV Nederland.  De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s.  Voor meer informatie is er de website: www.australiangoldtanningclub.nl

Lees ook:Méér dan mooi bruin
Lees ook:Diep bruinende lotions voor onder de zonnebank
Lees ook:Waanzinnig bruin dankzij: Australian Gold® Raydiant™
Lees ook:Gold® Luxury Line, for V.I.P.’s only!
Lees ook:In 2010 in de winkel, maar nu al een beautyhype: Sinfully Black™ van Australian Gold®!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>