Méér dan mooi bruin

Als je een bruin kleurtje hebt, zie je er simpelweg mooier uit. Helaas heb je die bruine teint niet 1,2,3 te pakken, alhoewel…. je kunt de natuur een handje helpen!

Straks mooi gebruind en vooral lekker strak in je vel op het strand verschijnen? Zelfverzekerd in je nieuwe bikini, korte rok of badpak langs de kustlijn of over de boulevard flaneren?  Australian Gold® introduceert met SkinTIGHT™ en Shades of Summer™ opnieuw twee unieke bruiningslotions voor onder de zonnebank, die echter veel meer doen dan alleen maar subliem bruinen. Ze verbeteren tevens de contouren van je lichaam en de conditie van je huid op een opvallende wijze en laten de lichaamshuid stevig, glad en optimaal verzorgd voor de dag komen!   Bradford & Hamilton B.V. is al meer dan 10 jaar marktleider in de Benelux op het gebied van hoogwaardige bruiningslotions en toebehoren voor professionele zonnestudio’s.

Het bedrijf is exclusief distributeur van o.a. Australian Gold®, hét Europese nummer 1 topmerk in bruiningslotions voor onder de zonnebank en voor in de buitenzon. Bradford & Hamilton heeft daardoor een  jarenlange ervaring opgebouwd ten aanzien van veilig en verantwoord bruinen onder de zonnebank én in de buitenzon.  

NIEUW! Australian SkinTIGHT™, de FITFIGURE™ Advanced Bronzer met Stevia & cafeïne!

Het nieuwe Australian Gold®- product SkinTIGHT™ combineert meerdere wensen van vrouwen in één unieke formule! Deze zogeheten ‘FITFIGURE™ Advanced Bronzer’ zorgt namelijk niet alleen voor een intensieve bruine teint onder de zonnebank dankzij o.a. de krachtige bronzer tyrosine, maar doet tegelijkertijd nog veel meer! Tijdens het zonnebanken werk je met deze lotion tevens aan het creëren van een beter figuur met strakkere contouren én een mooiere lichaamshuid!

De ‘FITFIGURE™- Technology’ bestaat uit het plantenextract van Stevia in combinatie met cafeïne. Dit zorgt voor een opvallend stevige, strakke en gladde huid en gaat de vorming van cellulite op een effectieve wijze tegen. De toegevoegde verzorgende plantaardige werkstoffen zoals macadamianoot-, kokos-, druivenpit-, jojoba- en Monoï-oliën in combinatie met sheabutter en panthenol gaan de vorming van fijne lijntjes en rimpels tegen en laten de huid comfortabel, zijdezacht en soepel aanvoelen. Deze lotion heeft een matte finish en een ‘fruitastic’ geurbeleving! 

NIEUW! Australian Gold® Shades of Summer™ met “Marathon Color- Technology”!

Met het nieuwe product van Australian Gold® ‘Shades of Summer™’ voor onder de zonnebank creëer je binnen no time een onweerstaanbare zomerse “beach look”. Krachtige, directe bronzers waaronder Erythrulose en Zwarte Walnootolie in combinatie met Melanine, zorgen ervoor, dat je supersnel een mooie en natuurlijk ogende bruine teint krijgt. Australian Gold® voegde tevens de zogeheten “Marathon Color- Technology” toe, hetgeen een combinatie is van de zelfbruinende werkstof DHA (Dihydroxyacetone) en een speciaal geselecteerd algenextract! Dit alles zorgt voor een regelrechte ‘turbobruining’ in slechts zeer korte tijd. Een mix van hoogwaardige vitaminen, Macadamia- notenolie en meerdere moisturizers waaronder jojoba olie en sheabutter- extract voeden en verzorgen de huid die hierdoor fluweelzacht zal aanvoelen. Deze lotion heeft een onmiskenbaar zomerse “Paradise- Sunset” geurbeleving en brengt je daardoor direct in een vrolijke vakantiestemming! 

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:
Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton B.V. Nederland.  De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België. 

www.australiangoldtanningclub.nl  

Verkoopprijzen:

Australian Gold® SkinTIGHT™      € 39,95/Tube   250ml€   5,90/sachet 15 ml

Australian Gold® Shades of Summer™  € 43,95/Tube  250 ml€   6,50/sachet 15 ml

 

Lees ook:Australian Gold® viert haar 25ste verjaardag!
Lees ook:Langdurig mooi bruin
Lees ook:Gold® Luxury Line, for V.I.P.’s only!
Lees ook:Diep bruinende lotions voor onder de zonnebank
Lees ook:Diamonds are a girl’s best friend…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>