Gold® Luxury Line, for V.I.P.’s only!

Australian Gold® bestaat 25 jaar! De onbetwiste marktleider op het gebied van hoogwaardige bruiningslotions voor onder de zonnebank, bezegelt dit jubileum met twee ultraluxe producten binnen de ‘Luxury Line’. Voor Australian Gold®  Sterling™ en Gilded™ zijn de thema’s zilver en goud gevangen in zowel de formules en productfilosofieën, als de look van hun feestelijke verpakkingen. Voor een ieder die zichzelf een echte V.I.P. wil voelen en natuurlijk als geweldig cadeau voor de feestdagen van 2012!

Omdat alle Australian Gold® bruiningslotions de huid optimaal verzorgen, bruin je sneller, intenser én mooier in een kortere tijd onder de zonnebank. De bruine teint houdt ook veel langer aan. Australian Gold®  biedt lotions met enkelvoudige bronzers, meervoudige bronzers en zelfs met 12-voudige bronzers. Voor de nieuwe ultraluxe formules van Sterling™ en Gilded™ werden zelfs respectievelijk 20 en 50 krachtige bronzers toegevoegd!

NIEUW! Australian Gold®  Sterling™, decadent bruinen op basis van 20 krachtige bronzers!

Sterling zilver is de allerhoogste kwaliteit zilver. Dat geldt ook voor de nieuwe Australian Gold® Sterling™! Met deze absolute topkwaliteit bruiningslotion voor onder de zonnebank, creëer je in slechts korte tijd een mooie en subliem gebruinde teint. Deze ultraluxe lotion is ontwikkeld op basis van de Twenty20™ Technology. Dit is een unieke mix van 20 krachtige bronzers, waaronder wortelextract, zwarte walnoot, tyrosine, melanine en Yerba de Tago- extract. Het toegevoegde, exclusieve platina-extract bevordert een gezonde, natuurlijke glans op de huid en heeft tevens huidbeschermende eigenschappen. Werkstoffen zoals aloë vera, jojoba olie, squalane, bijenwas en vitamine E, voeden, hydrateren en verzorgen de huid optimaal. Dankzij de Satin Touch™ Technology voelt de textuur van deze lotion letterlijk satijnzacht aan op de huid. De Dual TanFresh™-formule voorkomt het bekende ‘oxidatiegeurtje’van de huid onder de zonnebank en laat je er fris en verzorgd onder vandaan komen. Deze zonder meer heel decadente bruiningslotion heeft een opwindende ‘Champagne Dreams’ geurbeleving en past dus perfect bij echte V. I.P.’s!

 NIEUW! Australian Gold®  Gilded™, de gouden topformule voor de teint met 50 bronzers!

Voor het ‘neusje van de zalm’ onder de ultraluxe zonnebank bruiningslotions creëerde Australian Gold® vanwege haar 25-jarige jubileum de gouden topformule van Gilded™. Deze bevat de exclusieve Fifty50™ Technology. Dit is een uitgebalanceerde mix van maar liefst 50 zeer intense bronzers, waaronder zwarte walnoot, melanine, tyrosine, Yera de Tago-extract en wortelextract, maar nu gecombineerd met erythrulose (dit is een zelfbruinende werkstof voor een natuurlijk ogende, diep bruine teint die de huid niet uitdroogt). Verzorgende werkstoffen zoals aloë vera, vitamine E, carnaubawas, squalane en bijenwas gaan de vorming van fijne lijntjes en rimpels tegen en laten de huid comfortabel, zijdezacht en soepel aanvoelen. Het toegevoegde colloïdaal goudextract bevordert de celstofwisseling en collageenproductie in de huid voor een stevige huidtextuur. Ook deze formule bevat de Satin Touch™-Technology en Dual TanFresh™-formule. Deze zonder meer glamourvolle bruiningslotion heeft een luxueuze ‘Lavish Luxury’ geurbeleving!

*Redactionele Feestdagen Tip! Deze lotion is ook erg mooi als zelfbruinende formule voor een gouden teint tijdens de komende feestdagen!

 

Wat is het Yerba de Tago-extract?

 

Australian Gold® maakt voor al haar producten veelvuldig gebruik van natuurlijke werkstoffen. Stuk voor stuk zijn dit extracten die in de literatuur alom bekend staan vanwege hun uiteenlopende positieve eigenschappen voor het behouden ofwel verbeteren van een optimale huidconditie.

 

Het Yerba de Tago-extract dat aan de formules van zowel de nieuwe Australian Gold® Sterling™ als Gilded™ is toegevoegd, is een bloemextract dat van oorsprong familie is van de zonnebloem. Het wordt ook wel het ‘Valse Madeliefje’ genoemd, vanwege de sterke gelijkenis van de witte bloemetjes met die van Madeliefjes.

 

Yerba de Tago (Eclipta prostrata) is een heel krachtige en natuurlijke bruiningsbevorderende werkstof, die ervoor zorgt dat huid in reeds zeer korte tijd onder zonnebank een sublieme bruine teint krijgt.

 

 

 

 meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton B.V. Nederland.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

 

Voor meer informatie is er de website: www.australiangoldtanningclub.nl 

Verkoopprijzen:

  • Australian Gold® Sterling™

€ 94,50/Flacon 250ml en € 16,25/tube 28,5 ml

  • Australian Gold® Gilded™

€ 112,50/Flacon 250 ml en € 19,95/tube 28,5 ml

 

Lees ook:Diamonds are a girl’s best friend…
Lees ook:Hul je huid in GOUD ! Scoor maximaal bruiningseffect met Australian !
Lees ook:Going Gaga met Australian Gold®
Lees ook:Zo mooi en diepbruin werd je nog nooit!
Lees ook:In 2010 in de winkel, maar nu al een beautyhype: Sinfully Black™ van Australian Gold®!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>