Going Gaga met Australian Gold®

GAGA is hot! GAGA staat voor extravagantie! Australian Gold® introduceert daarom met Going Gaga een nieuwe bruiningslotion voor onder de zonnebank op basis van 20 hoogwaardige bronzers, lichtreflecterende glanspigmenten en krachtig antioxidant zilverextract. De subliem bruine teint die je hiermee eenvoudig creëert, laat iedereen vanaf nu onweerstaanbaar sprankelen en… zet je in de schijnwerpers!
 
Dit nieuwe product voor onder de zonnebank is geïnspireerd door het leven van spraakmakende popsterren, die voortdurend in de spotlights staan. Wie een geliefd onderwerp is voor de talloze paparazzi wil er immers altijd optimaal uitzien, in elk licht. Een subliem gebronsde teint is dan een perfect uitgangspunt! Met Going Gaga van Australian Gold® bruin je niet alleen op een veilige wijze onder de zonnebank, maar wordt je huid ook optimaal tegen een voortijdige veroudering beschermd en krijgt optisch een puntgave uitstraling dankzij talloze lichtreflecterende pigmenten.
 
Decadente, donkere bronzers voor een subliem gebronsde teintDe nieuwe Australian Gold® Going Gaga is een diep bruinende lotion voor onder de zonnebank, met een frisse en luchtige textuur. Deze is ontwikkeld op basis van diverse hoogwaardige bronzers, waaronder walnootextract, karamel en tyrosine, die stuk voor stuk zorgen voor een subliem gebronsde teint. De geavanceerde formule verbetert het natuurlijk bruinende vermogen van de huid. Deze bevordert de aanmaak van melanine op een krachtige maar natuurlijke wijze, om zo het maximale aan bruining te kunnen verkrijgen binnen slechts minimale tijd.
Krachtig  antioxidant- zilverextract en intensief verzorgende werkstoffenDe formule van Australian Gold® Going Gaga bevat hoogwaardig  zilverextract als belangrijk anti-aging ingrediënt. Niet voor niets dus dat de flacon van deze nieuwe formule een sprankelende zilverlook qua design kreeg! Zilver vormt een zeer krachtige antioxidant, die de huid onder de zonnebank optimaal beschermt tegen een voortijdige veroudering en haar gezond houdt. Zilver staat tevens bekend vanwege de intensief huidverjongende eigenschappen en als belangrijke stimulator voor de natuurlijke celvernieuwing van de huid. Deze nieuwe zonnebanklotion bevat tevens intensief huidverzorgende ingrediënten zoals olijf- en zonnebloemolie, aloë vera- extract en vitamine E.
‘Shine like a star’ met lichtreflecterende pigmenten en een ‘Paparzazzi Pink’- parfum!De nieuwe Australian Gold® Going Gaga geeft de huid optisch direct een subliem gave uitstraling en onweerstaanbare sprankeling. Dit is te danken aan de toevoeging van speciale lichtreflecterende pigmenten van subtiel roze mica. De geur van deze bruiningslotion is zachtzoet en ‘girly’ dankzij een uniek ‘Paparazzi Pink’- parfum!
Distributie, verkoopprijs & meer informatie:
Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland.
 
De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.
 
Voor meer informatie is er de website: www.australiangoldtanningclub.nl
 
Verkoopprijs:
 
Australian Gold® Going Gaga    € 37,95/250 ml

Lees ook:Hul je huid in GOUD ! Scoor maximaal bruiningseffect met Australian !
Lees ook:Gold® Luxury Line, for V.I.P.’s only!
Lees ook:Diamonds are a girl’s best friend…
Lees ook:In 2010 in de winkel, maar nu al een beautyhype: Sinfully Black™ van Australian Gold®!
Lees ook:Waanzinnig bruin dankzij: Australian Gold® Raydiant™

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Going Gaga met Australian Gold®

  1. Renee

    Hoi heb het vrijdag besteld bij Royal Tanning.. dus ik ben benieuwd!

      /   Reply  / 
  2. Jetset

    Echt een aanrader, Ga Ga icm een goede zonnebank geeft echt een mooie diepe bruine kleur! Ook de geur van dit product geeft je het warmste strand gevoel….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>