In 2010 in de winkel, maar nu al een beautyhype: Sinfully Black™ van Australian Gold®!

AG_SinfullyBlack-LRMet afgunst bekeken worden voelde nog nooit zo goed dankzij ‘Sinfully Black™’, één van de allernieuwste intens diepe bruiningsproducten voor onder de zonnebank van de marktleider in zonnebankcosmetica Australian Gold®!! Deze geavanceerde bruiningslotion valt, dankzij een hoogwaardige 15-voudige melange van intens donkere bronzers en huidverzachtende werkstoffen, onder de noemer betaalbare luxe. De formule werd speciaal ontwikkeld voor een ieder die een bijna zondige, sensationeel diepe bruining wenst, in slechts enkele sessies onder de zonnebank! De formule van de nieuwe Australian Gold® Sinfully Black™

 

bevat het hoogste aantal bronzers, de meeste vitaminen en de beste huidverzorgende ingrediënten in één topformule. Deze lotion is perfect voor de bruiner die alleen gaat voor het meest extreme bruiningsresultaat, op echter een veilige en vooral verantwoorde wijze. Onweerstaanbaar intense bruining dankzij 15-voudige melange met diepe bronzers! De uitgekiende textuur van Australian Gold® ‘Sinfully Black™’ zorgt voor een zeer intense bruining van de huid onder de zonnebank, om trots op te zijn.

De formule bevat hiervoor een 15-voudige melange van onder meer zeer diepe bronzers zoals onder andere karamel, Monoï de Tahiti en walnootschaal olie. De formule is dusdanig ontwikkeld, dat de huid met slechts enkele sessies onder zonnebank reeds een zeer intense bruining met een onweerstaanbare, diep gebronsde gloed opdoet! Zondig zachte huid door rijke mix van plantaardige, huidverzachtende ingrediënten.

De formule van Australian Gold® ‘Sinfully Black™’ bevat tevens uitzonderlijk hoog geconcentreerde, intensief huidversterkende anti-aging ingrediënten. Een rijke mix van plantaardige werkstoffen zoals hennepzaadolie (zeer intensief hydraterend), zonnebloemolie en Kukuïnoot olie alsmede vitaminen, zorgen voor een zondig zachte en opvallend soepele huid! Deze uitgekiende combinatie van werkstoffen zorgt er tevens voor dat de eenmaal verkregen, zeer intens bruine teint, extra langdurig aanhoudt!

De nieuwe Australian Gold® ‘Sinfully Black™’ heeft een verleidelijk bessenparfum, dat deze lotion extra aantrekkelijk in gebruik maakt.

Doe Mee & Win- acties met prachtige prijzen bij de producten van Australian Gold®!

Ook gedurende het gehele jaar 2010 maken consumenten dankzij Australian Gold® kans op prachtige prijzen van dit absolute topmerk in zonnebank- en outdoor zonneproducten! Wie een product van Australian Gold® koopt bij één van de professionele zonnestudio’s in Nederland of België, vindt op de verpakking een afneembare waardezegel. Deze dient te worden geplakt op de speciale actie- ansichtkaart en kan vervolgens kosteloos worden geretourneerd aan het antwoordnummer van de Australian Gold® Tanning Clubs in Nederland of België. Onder de inzenders worden elke maand maar liefst vijf luxe pakketten met Australian Gold®-producten verloot t.w.v. € 150,00! Bovendien maakt iedere inzender tevens kans op de hoofdprijs die aan het einde van dit jaar wordt verloot, bestaande uit een volledig verzorgde vakantiereis naar een zonnige bestemming voor 2 personen!

Consumenten kunnen bij hun zonnestudio in Nederland of België in 2010 vragen naar de speciale actie-ansichtkaarten van Australian Gold® ! Distributie, verkoopprijs & meer informatie: Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

Voor meer informatie is er voor Nederland de website www.australiangoldtanningclub.nl  en voor België www.australiangoldtanningclub.be

Verkoopprijs: • Australian Gold® ‘Sinfully Black™’: € 29,95/250 ml.

Lees ook:Hul je huid in GOUD ! Scoor maximaal bruiningseffect met Australian !
Lees ook:Going Gaga met Australian Gold®
Lees ook:Australian Gold®’s Urban Legend™, bruint ultradiep
Lees ook:Zo mooi en diepbruin werd je nog nooit!
Lees ook:NIEUW! Australian Gold® Satin D Sol™

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>