NIEUW! Australian Gold® Satin D Sol™

AG_Satin_D_SolZonlicht is de laatste tijd in een negatief daglicht gesteld, terwijl de straling van de zon ook veel positieve, zelfs onmisbare effecten heeft voor ons lichaam!  Zonlicht stimuleert onder andere de aanmaak van Vitamine D, hetgeen volgens bewezen studies beschermend werkt tegen bepaalde vormen van kanker en de afbraak van botten. Australian Gold® introduceert met haar nieuwe product Satin D Sol™ een hoogwaardige, mega intensief bruinende lotion, welke is geïnspireerd door de positieve effecten van zonlicht en Vitamine D!

Ieder voorjaar en iedere zomer verschijnen er berichten in de media over de gevaren van de zon in relatie tot huidkanker. Deze berichten zijn meestal eenzijdig, negatief en vaak onnodig verontrustend van toon. Al vele jaren is bekend dat zonlicht ook veel gunstige effecten op onze gezondheid heeft. Het laatste decennium is er veel interessant onderzoek gedaan dat aannemelijk maakt dat zonlicht nog veel meer positieve effecten heeft dan altijd werd gedacht.

De positieve effecten van de zon…

 

  • De zon stimuleert de aanmaak van vitamine D in de huid.
  • Vitamine D helpt beschermen tegen bepaalde vormen van kanker en zorgt voor sterke botten
  • De zon zorgt voor een prettig, ontspannen gevoel en een goed humeur
  • De zon verbetert de huidconditie bij een aantal huidziekten, zoals eczeem en psoriasis

 

Verantwoord zonnen en zonnebanken mag!

Verantwoord zonnen en onder de zonnebank gaan heb je zelf in de hand. Huidspecialist Han van der Rhee raadt iedereen aan om de zon regelmatig op te zoeken, want de zon is goed voor alles: je botten, je spieren, je gemoed…  In zijn boek “Zonnen mag!” wordt duidelijk dat de trend om zon en zonnebank volledig te mijden veel schadelijker is dan af en toe op een verantwoorde wijze  ( met daarbij het gebruik van hoogwaardige producten) te genieten van de positieve effecten van de zon en de zonnebank. Ook het AD en Elsevier schreven reeds over de positieve effecten die de zon heeft voor ons lichaam, mits er op een verantwoorde wijze mee wordt om gegaan. Professionele zonnestudio’s hanteren strenge regels om erop toe te zien dat de consument op een verantwoorde wijze onder de zonnebank gaat. Door het gebruik van hoogwaardige producten zoals die van marktleider Australian Gold® wordt dit effect versterkt.  

Maximale bruining in minimale tijd, dankzij unieke Mega DermaDark® Plus- formule!

De nieuwe Australian Gold® Satin D Sol™ bevat een unieke Mega DermaDark® Plus- formule. Dit is een uitgekiende combinatie van streepvrije en vlekvrije bronzers. Deze slimme en geavanceerde formule  bevordert de aanmaak van melanine op een zeer krachtige wijze. Hiermee wordt het natuurlijke bruiningsproces van de huid intensief gestimuleerd om in een aanzienlijk korte tijd een zeer diepe intensiteit qua bruining te verkrijgen!  De toegevoegde Provitamine D3 is de activator voor de productie van Vitamine D en is nodig om calcium (dat helpt in het bruiningsproces en dat zorgt voor sterke botten) te kunnen verwerken. Het toegevoegde Camu Camu- vruchtextract  is uitzonderlijk rijk aan natuurlijke vitamine C en werkt als een krachtige antioxidant. Deze nieuwe bruiningslotion heeft een sexy zomerse geurbeleving en zorgt voor een maximale, diepe bruining van de huid in slechts minimale tijd!

Doe Mee & Win- acties met prachtige prijzen bij de producten van Australian Gold®!

 

Ook gedurende het gehele jaar 2010 maken consumenten dankzij Australian Gold® kans op prachtige prijzen van dit absolute topmerk in zonnebank- en outdoor zonneproducten!

 

Wie een product van Australian Gold® koopt bij één van de professionele zonnestudio’s in Nederland of België, vindt op de verpakking een afneembare waardezegel. Deze dient te worden geplakt op de speciale actie- ansichtkaart en kan vervolgens kosteloos worden geretourneerd aan het antwoordnummer van de Australian Gold®  Tanning Clubs in Nederland of België.

 

Onder de inzenders worden elke maand maar liefst vijf luxe pakketten met Australian Gold®-producten verloot t.w.v. € 150,00!

 

Bovendien maakt iedere inzender tevens kans op de hoofdprijs die aan het einde van dit jaar wordt verloot, bestaande uit een volledig verzorgde vakantiereis naar een zonnige bestemming voor 2 personen!

 

Consumenten kunnen bij hun zonnestudio in Nederland of België vragen naar de speciale

actie-ansichtkaarten van Australian Gold®  !

 

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland. De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.

Voor meer informatie is er de website:

Voor Nederland: www.australiangoldtanningclub.nl

 

Voor België:         www.australiangoldtanningclub.be   

 

Verkoopprijs:

 

  • Australian Gold® Satin D Sol™       € 84,95/ tube 295 ml

Lees ook:Australian Gold®’s Urban Legend™, bruint ultradiep
Lees ook:Hul je huid in GOUD ! Scoor maximaal bruiningseffect met Australian !
Lees ook:Diamonds are a girl’s best friend…
Lees ook:Feeling good met ‘Mood Indigo™’ van Australian Gold
Lees ook:In 2010 in de winkel, maar nu al een beautyhype: Sinfully Black™ van Australian Gold®!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>