Waanzinnig bruin dankzij: Australian Gold® Raydiant™

Met het voorjaar en de zomer in het vooruitzicht en daarmee de periode van de meer luchtige mode en korte rokken, staat het opbouwen van een mooie bruine teint weer op menig ‘To Do’-lijstje. Inmiddels is bekend dat het op een verantwoorde wijze met regelmaat zonnebaden veel goede eigenschapen heeft voor de mens en diens gezondheid. Met de nieuwe Australian Gold® Raydiant™ op basis van 18-voudige bronzers, bouw in je in slechts korte tijd een mooie en vooral gelijkmatige bruine teint op onder de zonnebank, die bovendien dankzij de unieke formule extra lang aanhoudt en die de huid opvallend stralend voor de dag laat komen!
Australian Gold®, dé absolute marktleider op het gebied van geavanceerde bruiningslotions voor onder de zonnebank en in de buitenzon, ontwikkelt haar hoogwaardige producten met de grootst mogelijk zorg ten aanzien van een verantwoorde en vooral veilige bruining in combinatie met een intensieve huidverzorging.
 
18-voudige bronzer op basis van Mahakanni- extract voor een intense, gelijkmatige bruine teint
De geavanceerde samenstelling van de nieuwe Australian Gold® Raydiant™bevat een 18-voudige bronzer, gebaseerd op het Mahakanni- extract, tyrosine en natuurlijke bronzers waaronder cacao- extract, zwarte walnootolie, wortelolie en chicoreiwortel- extract. Dit zorgt ervoor dat de huid zeer snel van een prachtige, intense en vooral opvallend gelijkmatige bruine teint wordt voorzien in slechts enkele sessies onder de zonnebank. De eenmaal verkregen bruine teint houdt tot 8 dagen aan. Verzorgende werkstoffen zoals allantoïne, aloë vera- extract, panthenol, rijstolie, hamamelis- extract en banaan voeden, hydrateren en verzachten de huid. Antioxidant- werkstoffen waaronder vitamine E, Co-enzym Q10 en riboflavine beschermen de huid tegen een voortijdige veroudering en gaan de vorming van rimpels tegen.
 
Aangenaam verwarmend voor een stralende huid, dankzij het HeatWave™ Warming Complex
 
Vrijwel iedereen kent het aangenaam verwarmende effect dat zonnestraling heeft op de huid. De formule van de nieuwe Australian Gold® Raydiant™bevat het zogeheten ‘HeatWave™Warming Complex’. Onder invloed van de UV- straling van de zonnebank zorgt dit voor een plezierig verwarmende gevoelssensatie en een verbeterde bloedcirculatie in de huid. Het resultaat? Een subliem gebruinde teint en een huid die opvallend gezond en zacht blozend straalt!
 
‘SunScentual’ parfum met Tanfresh™ technologie
 
Een nadeel van zeer veel zonnebankproducten is de hinderlijke oxidatiegeur die deze achterlaten laat op de huid. Australian Gold® Raydiant™heeft deze hinderlijke geur NIET dankzij de toevoeging van unieke ‘Tanfresh™- technologie’. Deze nieuwe, hoogwaardige zonnebanklotion heeft daarentegen een opwekkende, zogeheten ‘SunScentual’- geurbeleving die fris en fruitig is en die je direct in een zonnige, bijna tropische stemming brengt!
 
Distributie, verkoopprijs & meer informatie:
 
Het merk Australian Gold® wordt in de Benelux op de markt gebracht door Bradford & Hamilton Nederland.
 
De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio’s in Nederland én België.
 
Voor meer informatie zijn er de websites:
 
Voor Nederland:     www.australiangoldtanningclub.nl
 
Voor België:            www.australiangoldtanningclub.be 
Verkoopprijzen:
 
Australian Gold® Raydiant™ € 16,95/ sachet 15 ml en €99,95/tube 296 ml       (NIEUW!)

Lees ook:In 2010 in de winkel, maar nu al een beautyhype: Sinfully Black™ van Australian Gold®!
Lees ook:Going Gaga met Australian Gold®
Lees ook:Diamonds are a girl’s best friend…
Lees ook:Gold® Luxury Line, for V.I.P.’s only!
Lees ook:Australian Gold®’s Urban Legend™, bruint ultradiep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>