Limited edition van Molton Brown

Patchouli&Saffron Body Washl 40 jaar mixen de “London Connoisseurs” van Molton Brown exotische ingrediënten uit de hele wereld met kennis, jarenlange ervaring én een vleugje Britse humor. Om dit jubileum te vieren, lanceert Molton Brown een limited edition collection voor in bad en in huis.

De collectie is een eerbetoon aan de lange reis die Molton Brown heeft afgelegd sinds het in 1973 allemaal begon boven een kapsalon in South Molton Street, waar de ingrediënten nog met de hand werden gemixt. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een toonaangevend en prijswinnend merk dat wereldwijd verkrijgbaar is in 5-sterrenhotels, prestigieuze warenhuizen, eigen winkels en de betere parfumerie-en speciaalzaken.

Going back to the roots

Zowel qua geur als stijl, gaat de collectie terug naar de jaren ’70. Natuurlijk zijn ook al deze ingrediënten zorgvuldig gemixt in Londen. Precies zoals het altijd is geweest, sinds 1973.

De collectie bestaat uit: Patchouli & Saffron Body Wash 300 ml € 22 Patchouli & Saffron Body Lotion 300 ml € 31 Patchouli & Saffron Home Candle 180 g € 49 40th Anniversary toilettas € 15 of cadeau bij twee producten uit de lijn

De patchouli olie, saffraan (rijk aan antioxidanten), leer en agarhout in de body wash en body lotion werken optimaal samen om de huid heerlijk te verzorgen en te parfumeren. Met de stijlvolle jaren ’70 toilettas hebben ook de kosmopolitische en reislustige Molton Brown-fans hun favorieten producten altijd bij de hand.

In de home candle worden deze Oosterse geurnoten versterkt met peperbes, karwijzaad, bergamot, roos en labdanum. De prachtige, handgemaakte glazen en de lange brandtijd maken het een must-have voor in huis.

SINDS 1973

Molton Brown (bad-en bodyproducten, kaarsen, parfums, huid-, haar-en handverzorging) is al sinds 1973 op-en-top Engels en een internationaal icoon. Opvallend zijn de sprankelende kleuren en bijzondere geuren. De producten worden zorgvuldig samengesteld door een team van parfumeurs en huiddeskundigen met kostbare en zeldzame ingrediënten van over de hele wereld. Deze ‘London Connoisseurs’ mixen de ingrediënten met kennis, jarenlange ervaring én een vleugje Britse humor. Molton Brown is de trotse winnaar van de Best British Brand Award / CEW Beauty Awards en de UK Beauty Insider’s Choice 2012.

Lees ook:Hoe krijgt je haar meer glans?
Lees ook:Ruik net zo puur als een elegant bruidsboeket
Lees ook:Aanwinst in Amsterdam: Babassu Skin & Spa
Lees ook:Toe aan een haar-rehab?
Lees ook:Beauty puur uit de zee…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>