Beauty puur uit de zee…

H2O Plus introduceert haar nieuwe collectie huidverzorgingproducten Sea Pure™. De Sea Pure collectie bestaat uit gezichtsverzorgingsproducten die tussen de 96% en 98% natuurlijk zijn. De producten bevorderen de celvernieuwing en helpen zo de tekenen van veroudering tegen te gaan en te verminderen.Ons lichaam produceert sirtuïnes, eiwitten die zorgen voor de reproductie van collageen en de vernieuwing van de huidcellen, maar naarmate we ouder worden neemt deze productie af. De Sea Pure collectie van H2O Plus bevat een krachtige mix van aminozuren, verkregen uit diepzee ingrediënten, die de celvernieuwing stimuleren.

NPA certificatie

Sea Pure biedt geavanceerde antiveroudering huidverzorgingproducten op basis van een zeer hoog percentage natuurlijke producten. Alle producten uit de collectie zijn gecertificeerd door de Natural Products Association (NPA). Dit betekent dat Sea Pure voldoet aan een aantal strenge richtlijnen rondom natuurlijke ingrediënten, veiligheid, verantwoordelijkheid en duurzaamheid, volgens de Natural Standard for Personal Care Products.

De Sea Pure collectie benadrukt dat H2O Plus het gebruik van natuurlijke producten en diepzee ingrediënten in al haar collecties nastreeft. Alle Sea Pure producten bevatten minimaal 96% natuurlijke ingrediënten en bovendien zijn er geen sulfaten, parabenen, synthetische geuren, petrochemie en ftalaten in de formules verwerkt. Net zoals alle andereH2O Plus producten, zijn de Sea Pure formules niet getest op dieren.

Sea Pure™ Collectie

De Sea Pure huidverzorgingscollectie bestaat uit zes producten:

  • Sea Pure™ Creamy Facial Cleanser (98% natuurlijk)
  • Sea Pure™ Gentle Refining Polish (98% natuurlijk)
  • Sea Pure™ Renewing Prep Tonic (96% natuurlijk)
  • Sea Pure™ Hydrating Lotion SPF 20 (97% natuurlijk)
  • Sea Pure™ Hydrating Deep Moisture Cream (98% natuurlijk)
  • Sea Pure™ Perfecting Eye Cream (98% natuurlijk)

De Sea Pure collectie heeft ook drie producten voor het lichaam: Sea Pure Reviving Body Butter, Sea Pure Replenishing Body Cream en Sea Pure Finishing Body Silk. Al deze producten zijn tot 100% natuurlijk. 

Over H2O Plus

Oprichtster en pionier Cindy Melk slaagde erin om in 1989 een uniek verzorgingsconcept te ontwikkelen waarbij de helende werking van natuurlijke ingrediënten uit de zee samengaan met innovatieve technologie. Op het hoofdkantoor in Chicago, Illinois, ontwikkelt en produceert H2O Plus de sea-derived huidverzorging voor gezicht en lichaam. Het eerste product van H2O Plus was de Face Oasis Hydrating Treatment. Deze olievrije gel was een tegenhanger van de zware, op crème gebaseerde moisturizers.

De combinatie van het unieke Sea Mineral Complex™, vitaminen, enzymen en ingrediënten uit de zee geven de huid een natuurlijke glans. H2O Plus producten geven de huid een natuurlijke hydratatie, verhogen de weerstand en stimuleren de huid zonder de poriën te verstoppen. De producten van H2O Plus zijn uniseks en ze zijn geschikt voor alle huidtypen. Aangezien de waterbasis neutraal is, kunnen de huidverzorgingsproducten in combinatie met elkaar worden gebruikt.

 H2O Plus producten zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL of via H2Oplus.nl.

Lees ook:Must-haves voor Beauty’s met een budget
Lees ook:Kuren in eigen badkamer met Declaré Zwitzerland
Lees ook:Verintensiveer je door de zon gekuste huidskleur
Lees ook:Waan jezelf in een exotisch paradijs
Lees ook:Superlekker internationaal badspul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>