Ruik net zo puur als een elegant bruidsboeket

Bruidboeketten zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ruiken ook altijd heerlijk. Fris, nieuw en schoon. Het zou toch heerlijk zijn om deze geur te kunnen dragen.

Nou, wij hebben heerlijk nieuws voor je, want de nieuwste lijn: DEWY LILY OF THE VALLEY van Molton Brown is nu verkrijgbaar. De collectie (7 producten) is geïnspireerd op de elegante puurheid van een luxueus bruidsboeket. Het verhaal van deze collectie is een eerbetoon aan het hoofdingrediënt lelietje-van-dalen, het symbool van The Flora Day Festival of Helston, Cornwall. Om het voorjaar te vieren, wordt er gedanst en dragen de inwoners hierbij witte kleding met als accessoire een lelietje-van-dalen.

Molton Brown heeft voor deze collectie samengewerkt met de in Londen gevestigde The Flower Appreciation Society, om een unieke, met de hand getekende illustratie van delicate lelietjes-van-dalen voor de collectie te ontwerpen. Op en top vrouwelijk, in zachtgroene gift boxes. Elegant en tijdloos.

Molton Brown parfumeur Jennifer Jambon“Een lenteboeket van vers geplukte witte bloemen, nog gehuld in het vroege ochtenddauw. Zoete steranijs, samen met een verfijnde touch van intrigerende, frisgroene weideachtige topnoten. In het bloemenhart bloeien lelietjes en magnolia. Zijdezachte ylang-ylang zorgt voor een tedere, aanhoudende finish.” 

De lijn bestaat uit:

Aroma Reeds, €49

Body Lotion, 300ml, €31

Eau de Toilette, 50ml, € 49

Bath & Shower Gel, 300ml, €22

Hand Cream, 40ml, €12

Three Wick Candle,  €69

Single Wick Candle, €49

De collectie is verkrijgbaar in de Benelux bij oa.: Skins Cosmetics (Amsterdam), Babassu Skin & Spa (Amsterdam, Leiden en Wassenaar), MYSC (Rhoon), Parfuma (Antwerpen) en Senteurs d’Ailleurs (Brussel). 

 

Lees ook:Limited edition van Molton Brown
Lees ook:Hoe krijgt je haar meer glans?
Lees ook:Delicious: Marc Jacobs Daisy Sorbets
Lees ook:Toppertje van 2010: Tommy Hilfiger Woman
Lees ook:Moeders houden van Chloé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>