Parfumeer je woning!

Het is volop lente en we krijgen weer zin in frisse lucht, mooie nieuwe accessoires voor ons huis en… verfijnde geuren die ons humeur positief beïnvloeden! Een perfect moment dus voor de luxe huisparfumering van Lampe Berger  Paris om haar nieuwe producten te introduceren. Wanneer de Lampe Berger brandt,  gaat je huis niet alleen heerlijk verfijnd ruiken, maar er gebeurt nog veel meer! Zo komt er onder meer een hoog niveau aan anionen vrij in de lucht. Dit verlicht je ademhaling, heeft een stimulerende werking tegen vermoeidheid, heeft een activerende werking op de celvernieuwing en versterkt je immuniteit.

Natuurlijk ozon-effect

Door het verbrandingsproces vormt zich ook natuurlijke ozon in de lucht die onplezierige geuren (kooklucht, huisdieren, roken, mufheid etc..) weghaalt en de lucht desinfecteert. Lampe Berger maskeert dus geen nare geurtjes, maar verwijdert ze daadwerkelijk! Het  unieke diffusiesysteem verhoogt tevens de zuurstoftoevoer in je leefomgeving. De geur van de essentiële olie laat je omgeving bovendien zeer aangenaam ruiken. Lampe Berger zorgt daarmee voor een gevoel van wellness en welzijn! Dit voorjaar introduceert Lampe Berger diverse  nieuwe klassieke, moderne, maar ook zeer trendy geurbranders en een nieuw lentefris en fruitig huisparfum op basis van sprankelende cranberries!

Nieuwe modellen Lampe Berger: ‘Feuille d’Or en ‘Feuille d’Argent’

Dit prestigieuze nieuwe model porseleinen lamp heeft een elegant, klassiek design, versierd met een dessin op basis van echt bladgoud of zilver dat met de hand aangebracht is. Dit maakt elk exemplaar uniek en vergroot daarmee de verzamelwaarde. Deze nieuwe Lampe Berger is voorzien van een prachtige sierdop. Feuille d’ Or is verkrijgbaar in witte uitvoering met bladgoud en een goudkleurige sierdop en in een zwarte uitvoering met zilver accent en een zilverkleurige sierdop. Deze ‘classic chic’- kleuren maken dit nieuwe model Lampe Berger geschikt voor veel interieurs!

Nieuwe modellen Lampe Berger: ‘Bingo Métallissimo

Ook de Lampe Berger- bestseller in model ‘Bingo’ heeft dit voorjaar een nieuwe look gekregen met een ultramoderne, glanzende metallic laklaag. Deze Lampe Berger is ook voorzien van een glanzende, rechte sierdop en is verkrijgbaar in de uitvoeringen goud, zilver en zwart ( ‘etain’ ofwel tin).

Nieuw model Lampe Berger: ‘Corollissima

Dit grotere zusje van het oorspronkelijke Lampe Berger- model ‘Corolla’ biedt een royale capaciteit, terwijl zij met haar vrouwelijke vormen toch eenvoud en elegantie uitstraalt. Dit elegante model is voorzien van een tulpvormige sierdop en is verkrijgbaar in de glaskleuren gerookt grijs (met tinkleurige sierdop), amber (met goudkleurige sierdop) en violet (met tinkleurige sierdop).

Nieuw: Lampe Berger ’Parfum de Maison’ Cranberry 

Geurgenot met een sprankelende lentefrisheid? Dat is de nieuwe ‘Parfum de Maison’ van  Lampe Berger in de geur ‘Cranberry’! Deze sprankelende cocktail van rode vruchten combineert een zurige frisheid met zoetige zachtheid. In de topnoot een tintelfrisse combinatie van citrusvruchten (mandarijn, sinaasappel) en ananas. Het hart ontluikt de fruitige geur van rood fruit zoals cranberry, rode bes, granaatappel en bosbes, vermengd met de zoetheid van rijpe nectarines. De basis blijft zoet maar ook fris dankzij aardbeien met een vleugje romige vanille.

 

Distributie & meer informatie:

De producten van Lampe Berger worden verkocht bij de geselecteerde Lampe Berger- verkooppunten.

Verkoopprijzen:

  • Lampe Berger model ‘Feuille d’Or’ en ‘Feuille d’Argent’     € 92,50/stuk
  • Lampe Berger model ‘Bingo Métallissimo’                          € 42,50/stuk
  • Lampe Berger model ’Corollissima’                                     € 45,00/stuk
  • Lampe Berger ‘Parfum de Maison’ Cranberry                    € 14,95/500ml en € 25,90/1000ml

 

Voor meer informatie en verkooppunten in Nederland is er de website www.lampeberger.nl  

Lees ook:Lampe Berger Paris, brengt sfeer in je woning
Lees ook:Droomgeuren voor je maison…
Lees ook:Live in air you love
Lees ook:Parfumeer je woning
Lees ook:Gezond & happy zomerdrankje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Parfumeer je woning!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>