Droomgeuren voor je maison…

Lampe Berger is voortdurend innovatief! De elegante branders en huisparfums zijn nauwkeurig samengesteld op basis van de meest nieuwe internationale trends op decoratief- en geurengebied. Nieuw in de collectie dit voorjaar zijn de nieuwe kleuren van de Lampes ‘Carat’ en ‘Athena’, alsmede de ‘Rêves d’Ailleurs’, oftewel droomgeuren uit 5 verschillende continenten. Stuk voor stuk nodigen deze nieuwe modellen branders en geuren je uit voor een  rustgevende geurreis, waarbij je telkens weer onbekende sensaties ontdekt in een weldadige en gezonde wellness atmosfeer!De Lampe Berger zuivert je bestaande omgevingslucht eerst heel grondig en geeft vervolgens een heerlijke natuurlijke geur af aan je omgevingslucht, al naar gelang het gekozen Lampe Berger- parfum. Ongewenste geuren worden op die manier vernietigd en de Lampe Berger maakte plaats voor een delicaat geparfumeerde, zuivere atmosfeer! Door in de Lampe Berger de speciale geuroliën te doen, zorgt deze effectieve luchtzuiveraar tevens voor een heerlijk parfum in je huis, slaapkamer, keuken of overal waar je hem plaatst. De Lampe Berger maakt korte metten met onder meer muffe geuren, kook-, tabaks- en onplezierige huisdierluchtjes.
Nieuwe kleuren Lampe Berger ‘Carat’ en ‘Athena’
Lampe Berger introduceert dit voorjaar haar nieuwe kleuren van model ‘Athena’ in respectievelijk Clear, Red, Amber en Black. Deze elegante Lampe Berger heeft een stijlvol degradé- effect met een nieuwe zware sierdop van glimmend zilverkleurige zamac. Ook model ‘Carat’ is er in de nieuwe kleuren Agate, Topaze en Rubis. Dit relatief strakke en robuuste model Lampe Berger heeft eveneens een nieuwe zware sierdop van glimmend zilverkleurige zamac.
 
NIEUW! Rêves d’Ailleurs, onweerstaanbare droomgeuren uit 5 continenten
Nieuw binnen de collectie van verfijnde Lampe Berger- parfums dit voorjaar zijn de ‘Rêves d’Ailleurs’, oftewel exclusieve en onweerstaanbare droomgeuren uit 5 verschillende continenten, te weten:

* Paris Chic: hult je leefomgeving in elegante en gesofisticeerde geurnoten van Bulgaarse rozen met frisgroene fruitaccenten van citrus, peer en lychee en een warme basis van zachte muskus.
* Aux Sources du Mekong (Springs of Mekong): Deze op Azië gebaseerde geur creëert een sfeer van ‘Zen’ en balans dankzij knisperend groene Japanse Shizobladeren, komkommer en aquatische geurnoten van bamboe en lotus met een basis van witte houtsoorten, iris en frisse muntblaadjes.
* Rêve D’Archipels (Polynesian Dream): droom weg naar onbewoonde eilanden met parelwitte stranden dankzij zonnige en exotische geurnoten van Monoï – en Tiarébloesems met een vleugje Jasmijn. De basis is warm, zacht en rond dankzij vanille en amandel.
* Terre Masaï (Excursion to Kenya): een kruidige geurbeleving dankzij een pittige topnoot van saffraan en steranijs. De hartnoot is mysterieus door accenten van zoethout, mirre en koffieboon in combinatie met witte bloemen en wierook. De basis is warm en klassiek door een mix van amber, patchouly en vanille.
* Séjour à Bahia (Journey to Bahia): een spannende geur vol contrasterende  elementen! De topnoot onthult een combinatie van karamel en steranijs om van te watertanden. Deze wordt verfrist door een subtiel vleugje lime. Het hart van de geur is pittig en krachtig door zwarte koffie, een onmiskenbaar accent van leer en een geurwaasje van bloeiende jasmijn. In de basis zorgen vanille, amber, sandelhout en patchouly voor een elegante en plezierig warme finish!

Distributie & meer informatie:
 
De producten van Lampe Berger worden verkocht bij de geselecteerde Lampe Berger- verkooppunten.
 
Verkoopprijzen:
 
·         Lampe Berger ‘Athena’ : € 67,50
·         Lampe Berger ‘Carat’ :  € 59,50
·         Lamper Berger Parfums ‘Rêves d’Ailleurs’ : € 14,95/500ml en € 25,90/1000ml
 
Voor meer informatie en verkooppunten in Nederland is er de website www.lampeberger.nl

Lees ook:Parfumeer je woning!
Lees ook:Lampe Berger Paris, brengt sfeer in je woning
Lees ook:Live in air you love
Lees ook:Shine glamourous & feel VIP!
Lees ook:Get summer flashbacks met Oh Lola! van Marc Jacobs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>