Lampe Berger Paris, brengt sfeer in je woning

 Het najaar is de tijd bij uitstek van binnenshuis genieten van een gezellige sfeer en warmte. Een goede atmosfeer in je leefomgeving in de vorm van een zuivere omgevingslucht én een verfijnde geurbeleving, kunnen het gevoel van ontspanning, wellness en rust aanzienlijk verhogen. Met de nieuwe najaarsproducten van Lampe Berger Paris wordt de herfst van 2011 er één van welverdiend ‘indoor cocoonen’! Lampe Berger Paris introduceert voor het komende najaar wederom diverse oogstrelende nieuwe modellen van haar wereldberoemde ‘Lampes’. Voor wie het authentieke merk (anno 1898) nog niet kent, is de nieuwe limited edition ‘Discovery Box’ de uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met deze unieke, gepatenteerde manier van luchtzuivering en huisparfumering. De collectie van ‘Parfums de Maison’ (de geurvloeistoffen voor in de Lampe Bergers) werd tevens verrijkt met een nieuwe, sensuele en delicate muskgeur!

NIEUW! Lampe Berger ‘Cube Noir’ en ‘Cube Blanc’

De bekende ‘Cube- Collectie’ van Lampe Berger Paris, welke wordt gekenmerkt door de royale, ‘mooi door eenvoud’, strakke en vierkante modellen, krijgt er twee stijlvolle nieuwe designs bij. Deze werden ontworpen door David Boulanger. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in een zwarte variant (‘Cube Noir’) en een matglazen witte versie (‘Cube Blanc’). Beide ‘Cubes’ zijn gedecoreerd met een elegant  klassiek motief en hebben een zware, geraffineerd vormgegeven sierdop.

Maak kennis met… de gelimiteerde Lampe Berger IKKI – Family! Lampe Berger Paris breidt haar collectie van unieke geurlampen dit najaar tevens uit met de 3 limited editions van de IKII- Family! Deze vrolijk uitziende, grappig ogende geurlampen zijn ontworpen op basis van wit geëmailleerd porselein. Elke IKII stelt een verschillend figuurtje voor. De IKKI’s dragen een hoed van groen, rood of blauw porselein, die het lamplichaam harmonieus verlengt. De unieke vorm en de moderne kleurstellingen maken de IKKI’s tot regelrechte blikvangers in eigentijdse interieurs!

NIEUW! Lampe Berger Parfum de Maison ‘Voile de Musc’Nieuw binnen de collectie van verfijnde Lampe Berger Parfums de Maison (de geurvloeistoffen voor in de Lampe Bergers) is de sensuele nieuwe geur ‘Voile de Musc’. Dit delicate en tikkeltje poederachtige huisparfum, heeft een topnoot die een boeket van witte bloemen onthult met o.a. Lelietjes- van- Dalen. Het hart is ontspannend qua geurbeleving dankzij lavendel en amber. De basis is warm en onmiskenbaar vrouwelijk door akkoorden van witte musk. 

Nog niet bekend met Lampe Berger Paris? Ontdek de nieuwste ‘Discovery Box’! Voor wie nog niet bekend is met de unieke manier van atmosfeerzuivering en huisparfumering van Lampe Berger Paris, is er dit najaar een gelimiteerde editie van de Lampe Berger ‘Discovery Box’. In deze complete kennismakingsset bevindt zich een Lampe Berger in model ‘Square Onyx’ (trapeziumvormig, van doorschijnend donkerbruin/zwart glas met een elegant mat effect) en 2 flacons Lampe Berger Parfum de Maison, te weten 180 ml Neutre Essentiel (neutraal/ geurloos) en 180 ml ‘Zeste de Verveine’ (een intens frisse, citrusachtige geur). 

Met deze stijlvolle (cadeau)set kan iedereen de 3 belangrijkste functies van de Lampe Berger ontdekken, dan wel herontdekken:

1.)      de lucht zuiveren (met ‘Neutre Essentiel’)

2.)      de ruimte van een aangename geur voorzien (met ‘Zeste de Verveine’)

3.)      het decoratieve aspect van Lampe Berger Paris ervaren (met de Lampe  Berger, model ‘Square Onyx’).

Check dit filmpje over de werking van de Lampe Berger: http://en.lampeberger.fr/the-products/video?ref=1000213

Distributie & meer informatie: De producten van Lampe Berger Paris worden verkocht bij geselecteerde verkooppunten.

Lees ook:Parfumeer je woning!
Lees ook:Droomgeuren voor je maison…
Lees ook:Live in air you love
Lees ook:Mooi in the wintermood met Danie Bles
Lees ook:Parfumeer je woning

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lampe Berger Paris, brengt sfeer in je woning

  1. Rene Riegman

    Inderdaad is dit de ideale oplossing voor in huis.

      /   Reply  / 
  2. Rene Riegman

    Is inderdaad een mooie oplossing voor vieze geurtjes in huis. Alleen de prijzen van Lampe Berger vindt ik duur. Bij http://www.geurstijl zijn de prijzen voor geurolie en geurbranders een stuk lager en toch dezelfde kwaliteit.

      /   Reply  / 
  3. Liesbeth

    Inderdaad een goede oplossing. Ik gebruik het zelf ook al heel lang sinds ik weet waar ik het voordelig kan bestellen. Een hele hoop geuren. En als je lont op is kun je die hier gewoon weer vinden:

    Lampe Berger lont

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>