Mooi in the wintermood met Danie Bles

Danie Bles heeft een collectie voor Rivièra Maison ontworpen. Hoe cool is dat? De styliste van sterren zoals Sylvie van der Vaart, Estelle Gullit en andere BN-ers, heeft een viertal unieke (winter)modeaccessoires ontworpen voor Rivièra Maison, die in een limited edition verkrijgbaar zijn. Deze speciale collectie is vervaardigd van honderd procent lamswol met een fijn lurex accent in vier mooie kleurcombinaties en vanaf nu verkrijgbaar in geselecteerde winkels van Rivièra Maison.

Danie over de samenwerking met Rivièra Maison en de collectie die zij heeft ontworpen: ,,Het mooie aan Rivièra Maison vind ik dat het tijdloos is, de items zijn de perfecte basis om ook thuis volop te mix & matchen. Ik was dan ook enorm vereerd dat Riviera Maison mij vroeg om voor hen een aantal fashion items te ontwerpen. Mijn favoriete item uit deze limited collection is de iPad case, deze is praktisch en omdat het is gemaakt van textiel heb je ook nog de link naar kleding. Wat mij betreft de ultimate Christmas gift!’’

Lees ook:Wereldwijd geliefd: Rivièra Maison
Lees ook:Metro komt met MODE editie
Lees ook:Dierendag in style!
Lees ook:Look @ this: Labello in een nieuw design jasje…
Lees ook:Beeldig beddennieuws

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mooi in the wintermood met Danie Bles

  1. Styliste Opleiding

    Ik ben fan van Rivièra Maison en benieuwd om deze collectie in het echt te zien en te voelen. Op de foto ziet het er in ieder geval al mooi uit! :)

      /   Reply  / 
  2. Crisismoe.nl

    De kasten en bankstellen zijn in ieder geval super!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>