Parfumeer je woning

Eerder op www.beauty.blog.nl lieten we je al kennismaken met de verfijnde huisparfumering en zuivering van je leefomgeving van Lampe Berger Paris. Dit merk, dat al sinds 1898 bestaat, is tevens de ontwikkelaar van de ‘EasyScent™Home’. Deze elegante aromatherapie- geurdiffusers laten niet alleen je woon- of werkomgeving subliem ruiken, maar zorgen tevens voor plezierige gemoedsstemmingen, al naar gelang de door jou gekozen geurcomposities!De EasyScent™Home is een unieke manier voor het verspreiden van heerlijke geuren in je huis (of op kantoor) en het bevorderen van een goed humeur op basis van aromatherapie. Deze geurdiffusers verspreiden een heerlijk interieurparfum, zonder alcohol, door middel van zogeheten ‘aromachologische invloeden’ op basis van essentiële oliën.
Wat is ‘aromachologie’?Het woord ‘aromachologie’ is een combinatie van de woorden ‘Aroma’ en ‘Psychologie’. Het staat voor de wetenschap die de relatie bestudeert tussen geurtechnologie en geurpsychologie om  door middel van geuren verschillende gemoedsstemmingen (bijvoorbeeld ontspanning, vitaliteit, opwinding, een opgewekt humeur etc….) te helpen beïnvloeden.

Je humeur positief beïnvloeden met behulp van geuren
‘Aromachologie’  werd in 1982 ontwikkeld op initiatief van ‘The Olfactory Research Fund’, dat ook wel ‘The Sense of Smell Institute’ (http://www.senseofsmell.org/ ) wordt genoemd. Aromachologie verdiept zich qua studie in het reukzintuig en hoe bepaalde geuren stemmingen kunnen beïnvloeden.

Slimme aromatherapie- diffuser

De EasyScent™Home Fragrance Diffusers zullen je huis of werkomgeving nooit bedwelmen met teveel geur! Deze slim ontwikkelde, geavanceerde aromachologie- diffusers reguleren namelijk zelf de juiste dosis essentiële oliën en interieurparfums, zonder je omgevingslucht te verzadigen. Je hebt qua look een keuze uit verschillende designs, ontworpen door Alnoor, een Franse ontwerper die een grote passie heeft voor luxueuze decoratieve objecten en parfum. Qua ontwerp van de EasyScent™ Home Fragrance Diffusers heb je een keuze uit 3 collecties, te weten ‘Design’ (strak), ‘Contemporain’ (strak met een Oosters accent) en ‘Naturel’ (in de natuurlijke vorm van een grote steen).

Natuurlijke wellness geuren in je huis
De parfums van EasyScent™ Home bevatten de meest waardevolle krachten van planten, te weten hun aromatherapeutische, essentiële oliën. Tijdens de verspreiding ervan zuiveren deze geuren de omgevingslucht die je inademt en zorgen ze voor een aangename en natuurlijke geurbeleving. Tegelijkertijd zorgen de parfums van EasyScent™ Home voor een bepaalde emotie of gemoedstoestand, al naar gelang je gekozen geurcompositie.
Kant en klare geurpatronen op basis van aromatherapie voor meer wellness en welzijnDe geuren van de EasyScent™Home worden door middel van eenvoudig in de diffuser te plaatsen, kant-en-klare geurpatronen verspreid. De stimulerende (Let the Sun Shine, Wake Up, Brainstorming), ontspannende (Take it Easy, Sweet Dreams) of sensuele (Love Affair)  geuren hebben een plezierige invloed op je humeur en stemmingen en zorgen voor een algeheel gevoel van wellness en welzijn. 

Vijf nieuwe, luxe modellen oplaadbare  EasyScent™ Home Fragrance Diffusers
 
Nieuw in de collectie van de EasyScent™Home Fragrance Diffusers zijn 5 nieuwe modellen, bekleed met hoogwaardige materialen zoals hout (‘Cube Wood’), metaal (‘Sphère Moon Metal ’en ‘Fleur Fusion Metal’) en leer (‘Cube Leather’ in 2 nieuwe uitvoeringen). Deze nieuwe modellen hebben een wat kleinere en daarmee een nog meer decoratieve uitstraling en zijn voorzien van een oplaadbare versie van de geurdiffuser die zowel via USB (op de pc) als via het lichtnet kan worden opgeladen.

Drie nieuwe geurcomposities
 
Tevens nieuw in de collectie zijn drie nieuwe EasyScent™Home- geurcomposities te weten:
 
‘Maman Chérie’/ Tenderness
Een zachte en kalmerende geurcompositie op basis van zachtzoete, sprankelende mandarijntjes
  
‘Dans de Beaux Draps’/Envelop Me
De knisperende frisheid van pas gewassen lakens, een ontspannende mix van lavendel en limoen
 

‘Éffeuillage’/Captivation 

Een stimulerend, sensueel parfum van patchouly en sandelhout met een poederige finish
Distributie & meer informatie:De producten van EasyScent™Home worden verkocht bij de geselecteerde verkooppunten. 

Verkoopprijzen:
 
·         EasyScent™Home Fragrance Diffusers               Vanaf € 47,50
·         Navullingen Parfums EasyScent™Home              € 13,50/stuk
 
Voor meer informatie en verkooppunten in Nederland is er de website: www.easyscent.nl

Check ook : http://youtu.be/8oSz2RzdUmE

Lees ook:Fresh your car up!
Lees ook:Parfumeer je woning!
Lees ook:Oude modellen weer hot dankzij D&G
Lees ook:We zijn verliefd op Clarins Home fragrances….
Lees ook:Beautyexpert Mirna van Donselaar: “Neurocosmetica groeit”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>