We zijn verliefd op Clarins Home fragrances….

Het duurde even voordat we dit heerlijke product met ogen en neus konden besnuffelen (je wilt niet weten hoeveel post er verdwijnt in Amsterdam, maar dat terzijde)…maar vandaag was het zover. We ontvingen op de redactie een geurkaars uit de allereerste lijn van Clarins voor ‘ huis’ parfums. We are in love….

Nu zijn we allebei al verslaafd aan fijne huisgeuren, maar deze is zo verfijnd, zo fris, zo winter en zo helder. Droom, ontsnap en geniet, zegt het persbericht, nou geloof ons…we doen het al twee uur lang. In diepe concentratie zitten we te werken, en in totale rust.

Clarins Home Fragrance bestaat uit een kamerspray, een geurkaars en geurstokjes. Het parfum dat deze producten verspreiden is opgebouwd uit planten: ondertonen van basilicum en patchouli. Clarins noemt het zelf ook een mix tussen de beroemde lichaamsspray Eau Dynamisante en de Tonic Body Oil.

Laat de Kerst maar beginnen, ik weet nu al dat ik nog een batterijtje geurkaarsen ga kopen. Ik wil deze Kerst niet zonder Home Fragrance van Clarins.

Lees ook:Relax je benen met Clarins!
Lees ook:Clarins wil van beursnotering af
Lees ook:Sfeerverhogend: haal de Finse sauna thuis!
Lees ook:Aqua di Parma in kaarsvorm….verslavend lekker
Lees ook:Weg met je winterdip!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “We zijn verliefd op Clarins Home fragrances….

  1. LuNa

    Hmmm lijkt me zalig. Laat ik nou fan zijn van de olietjes van Clarins!! Heb zelf de olie voor onder de douche en een sprayolie. Zaaaaaaaaaaaaaalig!!

      /   Reply  / 
  2. Bureau Monique Lindeboom Auteur

    gudo, da’s wellicht interessant voor onze belgische lezers die er zeker volop zijn, maar niet voor de hollanders. het is en blijft heel duur om spullen vanuit belgie naar nederland te sturen:-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>