Shine glamourous & feel VIP!

Kerstinkopen al gedaan? Check Oriflame’s musthaves, want daar gaat je beautyhart echt sneller van kloppen. Ik ben verliefd op hun nieuwe geuren voor hem en haar en  ook hun nieuwe limited edition ‘ bronzing pearls’ is een droom voor je huid.

De decembermaand staat symbool voor feest en momenten vol glamour. Het is dé periode waarin je op je mooist wilt stralen. Stijlvolle nieuwe geuren staan veelvuldig op de ‘wishlist’ als cadeau van Santa, ofwel om het nieuwe jaar onweerstaanbaar ruikend mee te starten. Ga voor een glamourous winter in nieuwe geuren én kleuren met Oriflame!

Oriflame introduceert met VIP Night Eau de Parfum en Sir Avebury Eau de Toilette, twee nieuwe geuren voor dames en heren. De nieuwe limited edition Giordani Gold Opulent Night Collectie laat je zowel tijdens de feestdagen als in het nieuwe jaar sprankelen als nooit tevoren, dankzij de schittering van witte saffier.

Oriflame VIP Night Eau de Parfum, het geraffineerde parfum op basis van Luxor champagne

Voel je een regelrechte V.I.P. met de nieuwe Oriflame VIP Night Eau de Parfum! Deze geraffineerde geur symboliseert de magie van de bijzondere momenten in het leven. Het ‘key ingredient’ Luxor champagne wordt in de sprankelende topnoot gecombineerd met sappige peer en grapefruit. Het hart is bloemig en ultravrouwelijk dankzij oranjebloesem, jasmijn en ylang ylang. De basis is romig en warm door geurnoten van vanille, sandelhout en patchouli. Hul jezelf in deze sensuele geur die ervoor zorgt dat overal de rode loper voor je uit wordt gelegd!

Oriflame Sir Avebury Eau de Toilette, de geur van Engelse elegantie voor echte gentlemen

De nieuwe Oriflame Sir Avebury Eau de Toilette voor heren symboliseert Engelse luxe in de vorm van een elegante, bijna nobele geur. Deze kruidige en houtige Eau de Toilette voor echte gentlemen heeft een vitaliserende topnoot van maté, cipres en grapefruit. Het hart onthult geurnoten van zwarte thee, laurier en wierook. De basis is warm en mannelijk dankzij kasjmier- en cederhout in combinatie met amber.

Stralen met de schoonheid van natuurlijke parels met Oriflame Giordani Gold Opulent Night Pearls

Vier dit seizoen met adembenemende glitter en glans, verrijkt met de sprankeling van witte saffier, dankzij Oriflame Giordani Gold Opulent Night Pearls. Deze bronzing pearls in een speciale limited edition bestaan uit een elegante mix van hoogwaardige poederparels, verrijkt met witte saffier. Ze zijn geïnspireerd door de schoonheid van natuurlijke parels, om je teint te verlichten met een zacht glinsterende finish. Perfect voor gebruik op zowel je gezicht als lichaam voor bijzondere accenten waarmee je gegarandeerd zult stralen!

De sprankeling van witte saffier op je lippen met Oriflame Giordani Gold Opulent Night Lipstick

De nieuwe limited edition collectie van de Oriflame Giordani Gold Opulent Night Lipsticks bestaat uit drie rijke tinten lipstick op basis van witte saffierpoeder voor een briljante glans. Deze voorzien je lippen niet alleen van een sublieme kleur, maar verzorgen ze tevens intensief dankzij de toegevoegde NourIntense Oil op basis van vitamine E. Dit zorgt voor gladde, goed gehydrateerde lippen die sensueel zacht aanvoelen. De lipsticks zijn verkrijgbaar in de drie kleuren Precious Pink, Lustrous Cerise en Crystalline Maroon.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

 Verkoopprijzen:

  • Oriflame VIP Night Eau de Parfum   € 29,00/50 ml.
  • Oriflame Sir Avebury Eau de Toilette    € 39,00/75 ml.
  • Oriflame Giordani Gold Opulent Night Pearls € 30,00/25 g. (limited edition)
  • Oriflame Giordani Gold Opulent Night Lipstick  € 15,00/stuk (limited editions)

De Oriflame-producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl

Lees ook:Deze ‘poederparels’ halen het beste bij je naar boven
Lees ook:Love is in the air!
Lees ook:Shinen met Giordani Gold ‘Incontro’
Lees ook:Een sieraad voor in je handtas
Lees ook:euphoria gold = glamour op je planchet, ook voor hem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>